Opis

Opis:

Ta avto čiščenja notranjosti prilepite je izdelan iz visoko kakovostnega materiala, ki je zelo primerna za čiščenje usnjenih delov in nadzorne plošče.

1. Trajna in Stabilna, se lahko uporabljajo za dolgo časa.

2. Preprečevanje staranja in izginja, dobro zaščito za vašo usnjenih izdelkov.

3. Dosežen z varnostnimi materiala, zdrava in enostavna za uporabo.

Izdelek parametre:

Ime: avtomobilski čiščenja notranjosti prilepite

Neto vsebina: 100 g

Kakovost garancijskem roku: tri leta

Shranjevanje poti: Shranjujte v hladnem in suhem prostoru

Področje uporabe: avtomobilske notranje čiščenje

Bruto teža: 120g

Seznam vsebine:

1*notranje čiščenje smetane

1*Goba Čisto

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Trajna in Stabilna: Notranjosti Avtomobila Prenove Prilepite lahko uporabljajo za dolgo časa, in se lahko uporablja tudi v najslabšem dež in sneg.Presenečeni boste, kako se nadaljuje.

2.Preprečevanje Staranja in Izginja: prednost Čistejše Prilepite je, ki vsebujejo aktivira sestavine, ki se lahko enostavno raztopimo madeže in jih obrišite.

3.Enostaven za Uporabo: enostavno lahko uporabite ta Avto Restavrator Smetane, ki bo vaše dekoracijo zasijala kot nova.Spusti nekaj kapljic v aplikator in obrišite robove, in to bo nova, po brisanje.

4.Visoki razred Materiali: Usnje Balzam je narejen z brez olja formula, ki je neškodljiva in brez okusa.To je dobro za čiščenje vašega avtomobila ali drugih usnjenih izdelkov.

5.Pogosto se Uporabljajo: Večnamensko Čistilo Prilepite je varen za uporabo za barvne PC in gume, ki ne bo v škodo, ali jih osušite.Uporabite ga lahko za čiščenje armaturne plošče in usnja, usnjenih delov.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5