Opis

Bullet Točk:

1.Smešen Vibracij: Ta Izdelek Ima Visoko Viskoznost in Visoko Stringth, Ki Lahko Prepreči Niti IZ LOOSENG DOE TOE VIRMAL Expansi NA.To je lahko tudi pečat niti tesno in prenesejo visoke napetosti, Kar je trajno in trmast. 2

. Energetsko Učinkovita Rešitev: Hitro in močno nit lepilo.Ta izdelek ima visoko trdnost in majhno krčenje stopnja, ki je lahko pečat niti učinkovito in prepreči iztekanje.To zdravi na sobni temperaturi, varčevanje z energijo in čas.Prav tako ima af ast hitrosti, ki se lahko obveznic, ki niti v nekaj minutah.

3.Široka Uporaba: Sukanec za Zaklepanje tesnila, ključavnice in čepi, vijaki tesno, odpravo nevarnosti izpadel iz obrabe, corroding ali vibracij.Idealen za gradbeništvo in strojev, to je pogosto uporabljen rešitev za neverjetni imobilizacija navojni vijaki.

4.Lahka In Prenosna: Obdržati Niti Zaklepanje priročen za hitre popravke na prostem.Kompaktna in ergonomska oblika udobno prilega v roko in ne odtehta navzdol.To zaklepanje tesen lepilo je majhen, vendar mogočen dodatek za vaš DIY kit, zagotavljanje varnega popravi kadar koli in kjer koli jih potrebujete.

5.Izbira idealno Darilo: Iščejo praktično in pametno darilo za vaše najdražje?Ta vijak zaklepanja lepila je odlično darilo za vsako priložnost!Njena sposobnost, da se določi svoboden in zdrobljen vijaki v nekaj sekundah naredi edinstveno in dragoceno darilo za vsakogar, od Božiča do rojstne dneve.

Izboljšanje vaše počitnice fix-it projektov brez težav s Nit Lepilo!Naše visoko temperaturno odporne pečat zagotavlja močno vez in ne bo prevzel nobene prostora v orodjarni.Bo vaš Božič DIYs vetrič Nit Lepilo!

Specifikacija:

Ime izdelka: Nit Zaklepanje

Specifikacija proizvoda: 2ML/kos

Izdelek barva: rdeča

Izdelek temperaturna obstojnost: -55 ℃~150 ℃

Rok trajanja: 1 leto na sobni temperaturi

Začetne določitve obrestnih mer čas: 20 minut

Seznam Vsebine: Nit Zaklepanje * 1

Opomba:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, postavka barve pa se lahko rahlo razlikujejo od slike.

Zaradi razlike v ročno merjenje, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5