Opis

Odstranjevalec železa je izdelek, ki enostavno in varno odstranjuje rje s kovinskih površin.Je enostaven za uporabo; preprosto spray je na zarjaveli območje in obrišite proč s krpo.Deluje na različnih kovin, vključno z odpadno železo, jeklo, baker in medenina.To je tudi super darilo za vsakogar, ki je stara kovinskih predmetov.

Specifikacija:

Velikost: 256ml (9.05 oz)

Področje uporabe: lahko se uporablja za kovinski dodatki, kot so kolesa, različne vrste kovinskih materialov in najbolj površin

Uporaba scenarij: primerna za avto vzdrževanje in dnevno čiščenje

Funkcija: derusting, deoxidizing in corroding

Značilnosti: Se lahko hitro odstranjevanje rje, ne bo povzročila škode na najbolj kovinskih površin, in je enostaven za uporabo

Navodila:

1. Pretresite steklenico, da bi bilo nihajo enakomerno.

2. Čisto uporabo izperite s čisto vodo.

3. Spray avto odstranjevanje rje spray na dele, ki jih je treba obravnavati.

4. Obrišite s krpo, dokler se ne rje izgine.

Seznam Vsebine:

1* Avto Rje Sprej Za Odstranjevanje Barve

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Odstranjevanje rje in Obnova: Ta avto je odstranjevalec rje spray je mogoče uporabiti na vse kovinske površine, kot so krom, magnezij, in nerjavečega jekla.Odpravlja rje, atomizacijo in drobni delci, na kovinsko površino in ji vrača sijaj.

2.Varno Uporabo: Ta vodni osnovi avto odstranjevalec rje spray je varen za uporabo.Učinkovito odpravlja najbolj rje znamke in madeže iz vašega avtomobila in deluje na skoraj vse kovinske površine.

3.Enostavna Uporaba: Ta avto je odstranjevalec rje spray je brez težav rešitev za zarjaveli površin.Vse, kar morate storiti, je dobro pretresite pred uporabo obrišite rje stran z mazivo spray, in uživajte rezultate.

4.Ustvarjalno Darilo: Zaradi svoje hitro ukrepanje, ga lahko odstranite madeže rje in rje madeži od metal, chrome, nerjavečega jekla in več.Odlično darilo za vaše prijatelje in družino, ki radi avtomobile.

5.Različne Aplikacije: Ali je avto središč, vijaki, matice ali kovinsko strojne opreme, ta avto odstranjevalec rje spray lahko očistite madeže, ki jih povzročajo železne armature in odstranjevanje rje s kovinskih površin.Je nežna pobarvane površine in primerna za različne aplikacije.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5