Opis

Opis:

Avto Odstranjevalec Rje Spray takoj obveznice z rjo in jo transformira non-rjavenje, ravno-črna paintable površini in preprečuje, da bi prihodnje rje.To vam prihrani napor brušenje rje vso pot navzdol do gole kovine.

Takoj pretvori rje do zaščitene, paintable površino.

Preprečuje, da bi prihodnje rje.

Vse Kotom Škropljenja.

Za Najboljše Rezultate - Spray v stalnem naprej in nazaj, gibanja, nekoliko prekrivajo vsako potezo, vodi lahko v gibanju, medtem ko za brizganje.

Značilnosti:

Ime: Avto Rje Sprej Za Odstranjevanje Barve

Zmogljivost: 30 ml

Seznam:

1 * Avto Rje Sprej Za Odstranjevanje Barve

1 * čopič

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.【Dolgotrajna Zaščita】najlažji, najhitrejši in najbolj učinkovit način za čiščenje, popravilo in lakom vašega avtomobila je, da uporabite rjavenje zaviralec spray, s katerimi lahko dosežemo dolgotrajno zaščito.

2.【Vode, ki so Dokaz】formula upira normalne vodne erozije in preprečuje pretok vode znamk iz tvorijo o zavarovanih površin, kar lahko povzroči neenakomerno korozijo.

3.【Hitro Odstranjevanje Rje】Očisti madeže na kovinsko strojne opreme, oreški in drugi, iz železa pribor.Odstranjevanje rje s kovinskih površin brez poškodb barve.Podaljšajte življenjsko dobo stroja.

4.【Široko Paleto Uporabe】Naš večnamenski odstranjevalec rje je profesionalno uporabljajo na številnih področjih, kot so doma, avtomobila, kolesa, proizvodnja rastlin in tako naprej.

5.【Odstranite Prah】avto odstranjevalec rje spray bodo vgradili v površino in povzroči poškodbe na krhko površino vozila.Pri uporabi gline palico za čiščenje barve, ste samo odstranjevanje površinske vloge, ne po-učinkov ali vloge, pod površino.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5