Opis

Clientes de España atención:

Cuando selecciona "Enviar desde España", el servicio de entrega ne está disponible sl los siguientes códigos postales:

35000-35999

38000-38999

Se recomienda que elija "Enviar desde Kitajska". ¡Gracias! ! !

Zda stranke opozorilo:

Ko izberete "Ladjo Iz zda", naslednje naslove, ki ne bo zagotovila dostavno službo: Havajih, Aljaska, Puerto Rico, Guam, APO, varstvo osebnih podatkov, FPO, itd.Priporočamo vam, da izberete "Ladja Iz Kitajske".Hvala!!!

12V Prenosni Kampiranje Tuš Univerzalni Električni Tuš Zložljivo Večnamensko Vedro Avto Pranje Orodje za Pohodništvo Potovanja Plaži

Funkcija:

1. Priročen in Prenosen: Vzemite tuš na poti z 12V prenosni tuš, ki je kot nalašč za dejavnosti na prostem, kot so kampiranje, pohodništvo in plavanje.Tuš je zasnovan tako, da bo zložljivi in prihaja z upogljivi vedro vode, omogoča enostavno nosite v vaš avto ali nahrbtnik.

2. Enostavna Namestitev: Priprava za osvežujoč tuš je brez težav.Preprosto napolnite vedro z vodo (do 60 stopinj Celzija), vstavite črpalka v vedro, in priključite vtič vašega avtomobila 12V vtičnico cigaretnega vžigalnika.Prilagodite višino tuš glavo s priloženim sesalni in kavljem, zagotavljanje, da je postavljen na želeni ravni.

3. Vsestranska Uporaba: Ta tuš sistem ni omejeno na kampiranje tuš samo.Napaja neposredno z vašega avtomobila za dobavo električne energije, se lahko uporablja za različne namene.Ali potrebujete hitro sperite z vodo po kopanju, priročen način za pranje vašega avtomobila, ali celo zalivanje rastlin na vašem vrtu, ta prenosni tuš je dobil vam pokrita.

4. Uporabniku prijazen in Trajen: tuš je zasnovan za enostavno uporabo in dolgo življenjsko dobo.Priporočljivo je, da jo uporabljajo v intervalih od 5 do 10 minut, kar omogoča motor, da se ohladi, preden nadaljevanje uporabo.Izdelek je zidava v upreti se redno uporabo in imajo lahko nekateri normalno ogrevanje po daljši čas delovanja.

5. Prihranek prostora in Enostavno Shranjevanje: Po uporabi preprosto suho tuš v dobro zračen prostor pred shranjevanje proč.Kompaktna in zložljivi design omogoča enostavno shranjevanje, zaradi česar je idealen sopotnik za vaš prostem avanture.

Specifikacija:

Poreklo: Celinska Kitajska

Vhodna napetost: DC 12V

Izhodna napetost: DC 12V

Vhodni tok: 3A

Nazivna moč: 36W

Vhodni vtikač: avto vžigalnik za cigarete

Motor: high-power motor 540

Zložljivo vedro zmogljivost: 20 l, 13L

Voda vtičnico hitrost: 3.5 L/min

Kabel premera: 0.5 cm

Dolžina kabla: približno 5m

Premer cevi (voda, cevi): 1.3 cm

Dolžina cevi (voda, cevi): 2 m

Barva: Rumena, Modra, Oranžna (neobvezno)

Slog:

A: z Vedro

B: z Zadrgo Vedro

C: brez Vedro

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Kot kaže,

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5