Opis

Opis:

Visoke gostote gobo krtačo glavo je, odporne na obrabo in trajne.

Ergonomska oblika non-slip dolg ročaj, ki je priročen za uporabo.

Ti aplikator gobice lahko rewashed znova in znova, za večkratno uporabo, tako, da odpravi potrebo po nenehnem nakupe izdelkov.

Specifikacija:

Ime: Pnevmatik, Voskanje Poljski Gobo Krtačo

Barva: Črna

Velikost: približno 18*14*8 CM/7.08*5.51*3.14 v

Material: abs + goba

Package Seznam:

Pnevmatik, Voskanje Gobo Krtačo * 1

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in streljanje kotov, barvo elementa, in to prikazano na sliki ima lahko nuance.

Zaradi ročnega merjenja, je lahko toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Čvrst In Vzdržljiv: Naš avto pnevmatike sijaj aplikator je izdelan iz visoko kakovostne ABS in visoko gostoto pene spužve, ki so stroj za večkratno uporabo in trajno.

2.Ergonomska Dolg Ročaj: ergonomska dolg ročaj prihrani moč nositi enakomerno čez tire.Nedrsečo ročaj načrta zagotavlja gladko pnevmatike obrezovanje proces, in zadnji ročaj se lahko prekine.

3.Vosek Enakomerno: avto pnevmatike sijaj aplikator lahko širijo vosek enakomerno na pnevmatike brez praske, ki absorbira in ohranjanje vosek dobro.Poleg tega gobo krtačo, uporablja se lahko tudi za avto čiščenja notranjosti.

4.Nedestruktivne Voskanje: To mehko pnevmatik, voskanje gobo krtačo, uporablja vosek enakomerno pnevmatike brez truda, brez puščanja prask, hkrati pa daje vaše vozilo bleščeč videz.

5.Široko uporabna: pnevmatik, voskanje gobo krtačo, ki se pogosto uporabljajo v pnevmatikah obrezovanje, podrobno, tesnilne mase, lakiranje, usnjene sedežne čiščenje, notranjost avtomobila poliranje, itd.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5