Opis

Opis:

1. Visoko kakovost PP in mikrovlaken krpo materiala, prilagodljivo in odporne na obrabo.

2. Snemljiv dvojno glavo design, enostaven za čiščenje.

3. Močan odstranjevanje prahu sposobnost.

4. Široko uporabo, enostaven za prevoz.

Specifikacija:

Ime: Avto Podrobno Ščetke

Material: PP, microfiber krpo

Velikost: 6.29x1.37 cola/16x3.5 cm

Wight: o 28g

Barve: bela, siva

Seznam Vsebine:

1*Podrobno Krtačo

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Odličen Material: z Uporabo visoko kakovostnih PP in mikrovlaken krpo, kot glavni material za Podrobno Krtačo, da je super mehko in prožno.Poleg tega je tudi trpežne, odporne na obrabo in okolju prijazno.

2.Vrhunsko Oblikovanje: izdelana z zamenljivimi dvojno glavo design, naše Podrobno Ščetko lahko očistite z lahkoto.In njene ščetine so podjetja in ne enostavno odpadejo.Poskrbite za odstranjevanje prahu, je treba storiti še več truda.

3.Močno Odstranjevanje Prahu: Ta Avto Podrobno Čopič je narejen s 3 kos mikrovlaken krpo.In ščetine, ki imajo širši čiščenje območju.Da krtačo lahko prodre globoko razpoke, da odstranite prah.

4.Velja Splošno: Ti Avto Podrobno Ščetke, ki se lahko široko uporablja za čiščenje avtomobila, zračnikov, nadzorne plošče, kolesa, in na drugih področjih.Ali jih lahko uporabite na vašem domu, čiščenje tipkovnice in polkna.

5.Prenosni Velikost: izdelana v mini velikosti približno 16x3.5 cm/ 6.29x1.37 cola, naše Podrobno Ščetke so zelo lahke in prenosne.Lahko tudi priročno shranjeni brez opravljanja veliko prostora.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5