Opis

Bullet Točk:

1. Visoko kakovostni Material: iz najlon vlaken gradivo, poliranje kolo je na obrabo odporen in trajen.To lahko podaljša življenjsko dobo vašega orodja in zmanjšanje hrupa med delovanjem.

2. Razpršijo brušenje sile: To najlon poliranje kolo je zasnovan z več rezanje točk, ki se lahko enakomerno razpršijo brušenje sile in zmanjšanje prahu energije, izboljšanje brušenje učinek in učinkovitost.

3. Vsestranski poliranje kolo: Ali ste morali pripravite se, pogoj ali konča površini kovine, lesa ali iz steklenih vlaken, to najlon poliranje kolo je primerno za različne materialov in aplikacije.Je kompakten in enostaven za uporabo s katero koli vrtanje ali rotacijski orodja.

4. Hitro Odstranjevanje: najlon poliranje kolo lahko hitro odstranite barve ali rje iz različnih površinah, ne da bi poškodovali prvotno površino.To vam prihrani čas in trud v svoje poliranje projektov.

5. Obnoviti Luster in Lepoto: Naše najlon poliranje kolo lahko učinkovito odstranjevanje barve ali rje iz avtomobile, tovornjake, motorna kolesa ali čolni, ki jim daje sijoča in gladka končna.

Opis:

Odporne na obrabo in trajen, je to poliranje kolo lahko zmanjša prah energije in učinkovito klimatizacijo in obdelavo različnih materialov, kot so kovine, les, PP, itd.To je lahko tudi poljskih površinah brez poškodb originalno teksturo, zaradi česar je idealen za motorna kolesa ali čolni.

Lastnosti:

Postavka Vrsta: Najlon Poliranje Kolo

Izdelek material: najlon vlaken + silicijevega karbida

Barva: črna, vijolična

Trdota: 9P

Seznam Izdelkov:

Najlon poliranje kolo*1

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5