Opis

Bullet Točk:

1.Široko Uporabljajo: S široko paleto aplikacij v avtomobilski, mehanske in doma polja, ta siva tesnila je treba imeti.Idealna za profesionalne uporabnike, je kot nalašč za tesnjenje motorno kolo, motor ali pritrditveni utor cevi.Svoje vzdržljivosti in enostavno uporabo, da je najprimernejša izbira za domače mojstre, kot tudi.

2.Močna Zaščita: Imejte delov motorja nedotaknjena, z uporabo naše visoke kakovosti motorja, tesnilo tesnilo.Svoje stabilen oprijem zagotavlja zanesljivo in dolgotrajno pečat tudi v visoko in nizko temperaturnih okoljih.

3.Poenostavljena Uporaba: bi se Izognili potrebi po tesnila z našo motorja, tesnilo tesnilo.To se lahko nanese neposredno na valj površinah, ki zagotavljajo zanesljivo pečat, ki je preprost in enostaven za uporabo, hkrati pa prihrani čas in stroške.

4.Učinkovito Tesnjenje: To Motorja, Tesnilo Tesnilo ponaša 85ml zmogljivosti, zaradi česar je stroškovno zelo učinkovit.Pečat motorja pušča in razpoke, in sicer večkrat in se izognili stroškom popravila, ki zagotavlja učinkovito rešitev, ki je vredna vsakega centa.

5.Več Funkcijami: Naše večnamensko motorja, tesnilo tesnilo ustvarja odlične in zanesljive pečat za preprečevanje puščanja jeklenke, izboljšanje motorja trajnost in učinkovitost.

Opis:

Ta avtomobilski Tesnilo Tesnilo Cev je idealen za nizke in visoke temperature okolja.To je večnamensko in ne zahteva uporabe tesnil, kar vam prihrani čas in denar.Cev je dovolj za več aplikacij.Poskusite to danes.

Specifikacije:

1.Ime: Motorja, Tesnilo Tesnilo

2.Zmogljivost: 85ml

Seznam Vsebine: 1* Motorja, Tesnilo Tesnilo

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinki, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barvo, ki je prikazana na sliki.

2. Prosim, odpusti rahlo merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5