Opis

Brezžične Bluetooth Slušalke Odprte Ear TWS Čepkov s Polnjenjem Primeru Power LED Zaslon Znoj Odporne na Prostem, Ne v Uho

Tip: TWS Bluetooth Slušalke, Šport Brezžične Slušalke Odprte Ear Slušalke za Voznike,

Funkcija

【Odprto uho Načrt Slušalke】

V Arikasen bluetooth slušalke funkcija odprto uho, design, ki omogoča uho brsti prilegajo varno v ušesih, hkrati pa ohranja glajenje gibanje zraka okoli ušesa.Glede na in-ear slušalke, odprte ear slušalke brezžične bluetooth ponuja izboljšano udobje, ki omogoča, da se popolnoma sprostite in uživajte svoje glasbe.

【Slišati Vašo Okolico】

Odpri ušesa bluetooth slušalke ne blokira sluhovoda, vam omogočajo, da se zaveda svoje okolice, medtem ko poslušate glasbo.To je pomembno med športe na prostem, kot so hoja ali kolesarjenje, kot je to povečuje varnost in prepreči nesreče.

【Slišati Svetu v Maksimalno Udobje】

Arikasen OpenReal vam ponuja vse udobje dan in sposobnost, da poslušate svoje glasbo, medtem ko uživate veselje različnih športov.Vsak trenutek je dragocen, in Arikasen OpenReal vam podeljuje svobodo doživeti vsak.

【24H Dolžina & Digitalni Prikaz】

Odprto čepkov se lahko uporablja za 5-6 ur na eni polno baterijo.S polnjenjem primeru, lahko dobite do 24 ur skupna dolžina.Tudi Zgradili-v Dual power LED zaslona vam omogoča, da razumejo, preostale moči polnjenja primeru in stanje polnjenja čepkov v realnem času.

【Bluetooth 5.3 & Stereo Zvok】

To slušalke brezžične funkcije bluetooth 16.2 mm zvočniki, ki izboljšanje zvoka za bogatejše, bolj izjemen zvok.In Arikasen Brezžične Slušalke, opremljene z najnovejšo tehnologijo Bluetooth 5.3 tehnologija za hitro in stabilno povezovanje.

【Dvojno Povezovanje 】

V Arikasen Odpiranje Brstov funkcija močan dvojno povezljivostjo, ki vam omogoča povezavo dveh telefonov hkrati za brezhibno preklop.

[Auto Pairing]

Po prvem povezavo, čepkov bo par samodejno, ko je polnjenje primeru je odprl.

[Clear Klice z Dual-Mic ENC & Bluetooth 5.3]

Arikasen OpenReal slušalke združiti z dvojno mikrofoni in zmanjšanje hrupa algoritem tehnologije, ki lahko obnovite izvirne zvok, natančno zajemanje svoj glas, izničijo hrupa v okolju in zagotavljajo vrhunsko Jasen poziv.Zato lahko dosegli visoko kakovostne klice v kateri koli priložnosti.Kot tudi opremljen z resnično brezžična tehnologija Bluetooth 5.3 tehnologije, tako da povezava je še posebej stabilen in prinaša manjše zakasnitve med prenosa podatkov.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5