Opis

Polnilnik Krmilnik Ročaj V Obliki črke Polnilnik Krmilnik Ročaj, dodatna Oprema Levo in Desno za Nintendo Switch/Stikalo OLED Veselje-con

Funkcija:

1.Priročno Polnjenje in Igralne: To grip ročaj je polnjenje prijem, ki so izdelani posebej za Preklop OLED ročni konzoli in NS Veselje-con krmilniki.To vam omogoča, da napolnite tako Veselje-con krmilniki varno, medtem ko jih namestite na ročaj za izboljšano izkušnjo iger na srečo.S tem oprijem, boste lahko uživali igre na srečo brez skrbi, baterije, kot to stroške krmilniki, medtem ko igrate.

2.Kompakten in Lahek: grip je kompakten in lahek, zaradi česar je primerno, da nosite kamorkoli greste.Ne dodaj nepotrebne razsutem stanju ali masa, ki zagotavlja udobno izkušnjo iger na srečo.Kljub svoji majhnosti, ročaj je zasnovan tako, da se popolnoma prilegajo roke in zagotavljajo trden oprijem med igranjem igre.

3.Odlično Prilegajo: grip je natančno izdelana, da ustreza velikosti in obliki Veselje-con krmilniki.To omogoča enostavno vstavljanje in odstranjevanje kontrolne enote, ki zagotavlja nemoteno in enostavno izkušnjo iger na srečo.Natančna zasnova zagotavlja, da nadzornike, ki se tesno prilegajo v ročaj, da preprečijo nenamerno zdrsi.

4.Polnjenje, medtem Ko Igrate: ročaj opremljen z VRSTO-C kabel za polnjenje, ki vam omogoča, da ga priključite na 5V napajanje ali prvotna moč postajo za polnjenje.To vam omogoča, da napolnite Veselje-con krmilniki, medtem ko igra, odpravo treba čakati, da se jim posebej zaračuna.Hranite na igralnih zagon bo brez prekinitev.

5.Trpežna Konstrukcija: Izdelana iz kakovostne ABS materiala, ročaj je zgrajena do zadnjega.To zagotavlja zanesljivo zaščito za vaše Veselje-con krmilniki in prenese redno uporabo.Je robustna konstrukcija zagotavlja, da je ročaj ostaja nedotaknjen in ohranja svojo funkcionalnost skozi čas.

Specifikacija:

Poreklo: Celinska Kitajska

Združljiv Znamko/Model: za Nintendo

Dodatki Tip: Krmilnik Napajalnik

Material: ABS

Barva:črna,bela

Vhodno ENOSMERNO napetost:5V

Vhodni tok:1A

Izhodna napetost:5V

NS polnilni tok: =250mA*2

Teža izdelka: 27 g brnenje

Package teža: 60 g

Velikost izdelka: 100*75*18 mm/3.94*2.95*0.71 palčni

Paket velikost: 105*73*35mm/4.13*2.87*1.38 palčni

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1*grip Ročaj

1*Tip-C kabel za Polnjenje

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5