Opis

Prenosni DJ Disc Predvajalnik kovček Dustproof Potovanja Izvajanje Shranjevanje Vrečk z Sholder Trak za Pioneer DJ DDJ-FLX4 DDJ-REV1/Numark Mixtrack Platinum FX

Funkcija:

1. Boljše Varstvo: Naše skladiščenje vrečka je izdelana posebej za Pioneer DJ DDJ-FLX4 DDJ-REV1/Numark Mixtrack Platinum FX kontrolne enote, ki zagotavlja popolno prileganje in edinstveno zaščito.Nepremočljiva in zdrobimo-odporno zunanjo plast ohranja vašo opremo, čisto in suho, absorbira vplivov in zmanjšanje škode iz naključnih trkov.Svoje naprave bo ostalo nič-brezplačno in v odličnem stanju.

2. Vsestranski Shranjevanje Rešitev: Ta skladiščenje vrečko je idealen za shranjevanje DJ krmilniki, ki ponujajo oblazinjeni prostor s posameznimi žepi.To lahko sprejme DJ krmilniki, mikrofoni, napajalni kabli, avdio kabli, slušalke, 14-palčni prenosni računalniki, in še več.Načrtovanje ustvari ločene zaščitna prostori za vaš naprav in opreme, zagotavljanje vse ostane organizirano in varno.

3. Strokovno-Kakovost Načrta: Narejen z glasbene navdušence v mislih, ta prostorna torba za trajno in udobno PU ročaj in zadrgo.To vključuje tudi nastavljiv ramenski trak, ki vam omogoča, da ga nosite z roko ali na rame.Poleg tega se vreča lahko varno pritrjeni na vaše prtljage, zaradi česar je kot nalašč za predstave, stranke, in potovanja, ki zagotavljajo priročno prenosljivost.

4. Dovolj Kapaciteta: S svojo velikodušno velikost, to vrečko zagotavlja dovolj zmogljivosti za shranjevanje, da zadovolji vse vaše DJ oprema in pribor.Ali ste profesionalni DJ ali konjiček, to vrečko ponuja dovolj prostora, da nosijo vse, kar potrebujete, da odpravi potrebo po več torbe in zagotavljanje, da imajo vse na dosegu roke.

5. Premium Kakovost Materialov: Oblikovana z pozornost do detajlov, naše skladiščenje vrečka je izdelana z uporabo visoko kvalitetnih materialov.Trmast zunanjost in ojačani šivi zagotavljajo dolgoročno trajnost, zaščito vaše dragocene opreme za prihodnja leta.Vlagajo v ta zanesljiv in eleganten vrečko dvigniti svojo DJing izkušnje in ohraniti svojo opremo varno med prevozom ali skladiščenjem.

Specifikacija:

Poreklo: Celinska Kitajska

Material: EVA

Barva: Črna

Izvajanje metode: prenosni, rami, prtljage vzvod

Področje uporabe: DJ krmilnik/mikrofon/napajalni kabel/audio kabel/slušalke/14-palčni prenosnik/avdio oprema pribor

Uporablja model:

Za Pioneer DJ DDJ-FLX4

Za Pioneer DJ DDJ-REV1

Za Numark Mixtrack Platinum FX

Razpletla velikost: Približno 560.00x290.00x177.00mm/22.05x11.42x6.97inch

Teža: 1000g

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x DJ Disc Predvajalnik kovček

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5