Opis

Opis:

Naše Kickboards so popoln način, da bo učenje, kako plavati lažje najemnin plavalci osredotočiti na svoje, brca, da se udobno hitreje.

Plavanje Kickboard je narejen iz trpežne EVA material, ki je varno in brez-draži, visoko gostoto, ne enostaven za preoblikovanje, in ima visoko vzgon.Plavati Kickboard se hitro suši, ne absorbirajo vodo, in je bolj priročno za izvajanje.

Specifikacija:

Ime: Plavati Kickboard

Material: EVA.

Dimenzije: približno 45x31.5x2.5 cm

Seznam vsebine:

1xSwim Kickboard

Opomba:

Zaradi razlik v svetlosti in nastavitve zaslona, postavka barve pa se lahko rahlo razlikujejo od slike.

Prosimo, dovolite rahlo velikost razlik, ki so posledica različne ročne meritve.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Obdržati Ravnotežje: lahko dal roke v različnih položajih, da vadijo ravnotežje in nogo brcne, in vaš bazen znanja bodo bolj popoln.

2.Varnost in trajnost: Plavanje odbor je lepo oblikovana in izdelana iz nestrupen in brez okusa EVA materiala.To je tudi trajne, varne in ima odličen vzgon.

3.Priročno za Uporabo: Kickboards Plavanje Odraslih sprejme znanstveno streamlined načrt, ki zmanjša upor in izboljša udobje.Opremljen z grip luknje za enostavno oprijem.

4.Visoko Gostoto: Kickboards Plavanje za Odrasle so visoko gostoto, ki je ni lahko deformirana, in imajo visoko vzgon.Plavati Kickboard se hitro suši, ne absorbirajo vodo, in je bolj priročno za izvajanje.

5.Zabava: To kickboard zagotavlja ure in ure zabave in odkrivanja novih znanj iz svoje otroke.Odlično darilo za poletje zabava na prostem, se pretvarjamo,-predvajaj igrače, izobraževalne igrače in šolske učilnice nagrado.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5