Opis

dokazuje, da je trajno, saj okvirja uporabo bazena vsak dan.Voditi vaš bazen v tip-top formi to poletje s pomočjo zamenjava skupnega zatiči in tesnila.

Samo preprosto nadomestiti manjkajočih ali lomljenega bazen skupno zatiči, in namestite novi del na vaše Kovinski Okvir Bazeni brez muči.Enostaven za namestitev in brez dodatnih orodij, ki so potrebna.

To plastične zamenjava skupnega igle & tesnila je namenjen intex 13-palčni-24 cm nad tlemi krog kovinski okvir bazeni in pravokotne kovinski okvir bazeni.

Št. Dela: 28270-28272.

vam od nakupu novega kovinski okvir bazen zaradi serveral manjka ali zdrobljen plastični zatiči.Najlažji način, da vaš bazen v tip-top formi to poletje s pomočjo zamenjava skupnega zatiči in tesnila.

uporablja za tee povezava skupnega.Dolge igle povezavo T-spoji za vaš bazen je okrogel okvir cevi, tesnila preprečujejo vode od vstopa okvir cevi povzroči rjavenje to.

barva:bela

Material:ABS

velikost:6 cm

Vsebina Paketa:

40*Bazen Skupno Zatiči set

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5