Opis

5V 1A TypeC Polnjenje Baze RGB Pisane Luči Magnetni Adapter za Polnilnik za Pokemon ITI Plus+ za Pokemon Iti Plus dodatno Opremo

Značilnosti:

1. Poseben Design: Posebej za Pokemon ITI Plus+, featuring magnetni polni znanja in silikonski zaščitni pokrov.Točen tip-c polnjenje base zagotavlja natančno luknjo položaja in popolno prileganje.

2. Visoka Kakovost Materiala: Narejen iz okolju prijaznih silikonski material, ki je faderesistant, nonyellowing, prilagodljiv, skinfriendly, nontoxic, in stroj.Magnetni adapter za polnilnik zagotavlja nežen dotik, in rezervirana polnjenje vrata ne moti naprave uporabe.

3. RGB Svetloba Učinek: magnetni adapter za polnilnik je opremljen z RGB indikator zasveti, da bi se sprehodili skozi rdeča, vijolična, modra, cyan, in zelene barve med polnjenjem, ko je prikazan modra svetloba, ko je polna ali raztovarjanje.

4. Magnetni Polnjenje: Opremljena s Tip-C magnetno polnilni priključek za enostavno in priročno polnjenje brez potrebe za ponavljajoče priključevanje in izklapljanje.Dostopno oblikovanje zaščitni pokrov omogoča polnjenje z zadevo, o, zaradi česar je bolj primeren.

5.Garancija zadovoljstva: prizadevamo si za zagotavljanje vsaka stranka z najvišjo standard storitev za stranke, da se zagotovi vam prijetno nakupovalno izkušnjo.Če imate kakršnakoli vprašanja, poizvedbe ali potrebujete pomoč, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Specifikacija:

Certificiranje: NOBEN

Poreklo: Celinska Kitajska

Združljiv Znamko/Model: Noben

Številka Modela: Polnilnike

Uporablja modele: za Pokemon ITI Plus+2023

Barva: Prozorno ohišje, črno osnovo

Material: Silikon, ABS

Napetost: 5V 1A

Vmesnik: Tip-C

Teža izdelka: 78g

Paket velikost: 102*80*30 mm/4.02*3.15*1.18 v

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1xCharging Stojalo

1xSilicone primeru

1xLanyard

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5