Opis

Narejen z večkratno uporabo, odebeljena materiala, naše torbe sprejme avtomatsko zapiranje modela, ki ustreza različne smeti velikosti.Na voljo v črni in beli, se čiščenje brez težav.Poslovite od šibke torbe in pozdravljeni, za dolgotrajno zanesljivost.

Specifikacija:

Ime: Bin Vrečke

Dimenzije: (pribl.) 45*50*4 cm/17.72*19.69*1.57 cm

Teža: 4,5 g

Vrste nasvetov:

1. Zaradi barvno temperaturo zaslona, kamere, osvetlitve okolja in fotografijo, spretnosti, itd., lahko pride do rahle barvne razlike na slikah, nekaterih proizvodov, in barva je ob upoštevanju dejanskega izdelka!

2. Zaradi različnih ročno merjenje, prosimo, dovolite rahlo velikost razlika.

Seznam Vsebine:

1* 75pcs Bin Vrečke

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Deluje Preprosto: Poševnica svojo čiščenje je čas teh bin vrečke, ki prihajajo z avtomatskim zapiranjem.Ni potrebe za ročno knotting, samo potegnite vrvico in pojdi!

2.Ni Enostavno, da bi Prekinil: Naš bin vrečke narejene iz visoko kakovostnih PE materiala, zagotavlja dolgotrajno uporabo vsakega roll, ki vsebujejo 50 vrečk.Vam ne bo treba skrbeti, solze ali pušča.

3.Varno Uporabo: Uživajte varno in nered-brezplačno za odstranjevanje smeti z našo zanesljivo bin vrečke!Zasnovan z okrepljenimi vrvico in debele materiale, ki jih ponujajo neprepustnih zaščito pred celo težji smeti.

4.Velika Zmogljivost Sobe: Naše smeti vrečke lahko sprejme različne smeti velikosti, so dovolj velika, da imajo odpadkov brez prepolno, in so oblikovane, da ustrezajo vašim potrebam.Prihajajo v različnih velikostih, tako da lahko izberete vrečko, ki vam najbolj ustreza.

5.Estetsko Opremo: lepoto in eleganco vaš dom bo ostala nedotaknjena z našo bin torbe na voljo je v črni in beli barvi.Se neopazno zlijejo z vašo dekor, izboljšanje splošne estetske vrednosti.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5