Opis

Priti v praznično vzdušje z naše lesene Božič odštevanje koledar.Vsak dan, odšteval praznike, z manjšimi predali vgravirana s številkami, in uživajo v lepih in občutljivo luči.Kot nalašč za vse točilne, naš koledar prinaša upanje in razvedriti, da je vaš dom v tej sezoni.

Specifikacija:

Ime: Lesena Božični Adventni Koledar

Material: Les

Barva: Svetlo rumena

Razsvetljava Barva: Toplo

Velikost: 35.5*za 22,5* * 10 cm/13.98*8.86*3.94 v (pribl.)

Teža: 713.9 g (pribl.)

Seznam Vsebine:

1 * Lesene Božični Adventni Koledar

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in zornih kotov kamere, je lahko barva razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je morda prišlo do napake na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Očarljivo Zaslon: Naše lesene Božični adventni koledar, ki se ponaša s čudovito Božično vasi s svetla LED luči, ki ustvarjajo toplo in praznično vzdušje.Zapletena design vključuje miniaturni borovci, medtem ko so se predali ponujajo priročno shranjevanje za majhne dobrote.Lep dodatek za vaše počitnice dekor!

2.Praznično Opomnik: Štetje navzdol praznike, z manjšimi predali vtisnjeno številk na lesenih Božični adventni koledar.Z možnostjo, da izpolnite oddelkov z vesti, darila, ali sporočila, boste lahko uživali odprtje 1 vsak dan, dokler ne praznike.Uporabite ta koledar, da se spomni, da pripravijo festival zgodaj in narediti trajne spomine s svojimi najdražjimi.To omogoča tudi lepa dekoracija za vaš dom.Začnite svojo praznično odštevanje zdaj in dodate čar za vaše počitnice sezona.

3.Baterija Upravlja Design: Pritisnite Na in ogled lep in nežen luči naše Lesene Božični Adventni Koledar, pridejo do življenja, ki ga poganja 2 AA baterije (niso vključene).Kot nalašč za ustvarjanje svetlo in elegantno vzdušje v vašem domu med prazniki.

4.Priročen Vnos: Ustvariti prijetno in praznično vzdušje v vašem domu s tem lesene Božični adventni koledar, ki je kot nalašč za vsestranski umestitve, na kateri koli pult, mizo, ali kamin.Svoje kompaktne velikosti, ki omogoča enostavno premikanje in trgovina za lahkotno sezonsko dekoracijo.

5.Opremljanje Mesta: Preoblikovanje vsak prostor v praznično wonderland z naše lesene Božični adventni koledar.To očarljivo dekoracijo izpolni vaše dnevne sobe, jedilnice, spalnice, ali igralnice z praznično vzdušje in toplino.Odličen način, da prinašajo veselje in navdušenje, da vaš dom med odštevanje do Božiča!

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5