Opis

Oxford Suho Mokro Separacijo Torbe, Velike Zmogljivosti, Fitnes Usposabljanja Torba Nepremočljiva Večnamensko so odporni na Obrabo, za Potovanja Plavanje

Značilnosti:

1. Športna torba: Primerna za več priložnosti, modi in avantgarde torba v obliki telesa osvetli oči in dodaja občutek modni okus.

2. Visoka kakovost materiala: oblikovanje nepremočljiva tkanine, ki je prednost, ki je nepremočljiva in odporne na obrabo.

3. Več nazaj načinov: Lahko izpolnjujejo različne potrebe, lahko križa slung, lahko eno ramo, lahko dvojno ramena, je lahko prenosljiv, in se lahko navija, ko ni v uporabi.

4. Neodvisni čevelj design: čevlji so lahko shranjene v času potovanja, izogibanje neposredni stik med čevlje in predmeti v vrečki, kar je čisto in sanitarnih.

5. Velika zmogljivost oblikovanja: vrečko lahko imajo nogometne žoge, itd., prinaša nepričakovane udobje in praktičnost, da svoje športno življenje.

Specifikacija:

Poreklo: Celinska Kitajska

Ministrstvo Ime: Unisex

Izdelek material: Oxford krpo

Izdelek barva: črna, bela, črna, rumena, črna, modra, modra, rdeča (neobvezno)

Velikost izdelka: 45 * 25 * 23 cm/17.72*9.84*9.06 palčni

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Fitnes Vrečko

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5