Opis

Ta izdelek potrebuje le, da imajo AUX vmesnik ali criginal Avtomobilski predvajalnik CD-jev, se lahko uporablja z AUX vmesnik.

Barva: Črna+Rdeča+Bela

Dolžina: 23 cm

Material: Plastika

Funkcija:

1. Plug & Play: nameščenih preko original CD changer vrata, enostavno in hitro, popolnoma integriran z avtomobilom.

2. Brezžični A2DP Predvajanje: enostavno pretakanje glasbe prek povezave Bluetooth naprave v tovarni avtomobilski stereo sistem.

3. Hi-fi Sound Quality: Priključene na avtomobilski stereo sistem preko žice pas, brez motenj in brez izgube kakovosti zvoka, rivaling original CD zvoka.

4. Omogoča enostavno so priljubljena konfiguracijo napredno avtomobilski stereo sistem, je najboljša izbira za varne vožnje in uživajo digitalne glasbe.

Opombe:

1. Ne podpira hands-free (prostoročni telefonski klic(HFP): ne podpira sprejem/odložite itd.Preko avtoradia gumbi in volan gumbi

2. Ne podpira Bluetooth AVRCP Nadzor: Prev/Naslednjo Skladbo, Premor/Predvajanje, Previjanje naprej/nazaj preko avtoradia gumbi ali volan gumbi.

Paket Vključuje

1 x bluetooth Aux Avdio Kabel

Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročila vključno z ladijskega stroškov.Mi bomo poslali postavke v najkrajšem možnem času.Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, ki lahko vplivajo na čas, ko dobite paket.Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredništvo viri, carin in davkov za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5