Opis

Zložljivi Očala Primeru je pametno in priročen način za shranjevanje in zaščito vaših očal.To lahko imajo do 8 parov očal in lahko visijo v omari, za vrati ali na polici.Uporabite ga lahko tudi za shranjevanje ure, ogrlice in drugi dodatki.Ima zaslon, stojalo funkcijo, ki vam omogoča enostaven način dostopate do očala in jim pokazati.Ne več knjigovodsko več očal primerih ali skrbi, praskami.Dobil tvoj danes in uživali ta vsestranski izdelek.

Teža: 3 omrežij/~160 g, 5 omrežja/~260 g

Velikost: 3 omrežij/16*13*6 cm, 5 omrežja/17*11.7*11.7 cm

Seznam:

1*zložljive sončna očala primeru organizirajo

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Prostor Organizator: To sunglass, potovalna torbica za več parov, ki ima edinstven prostor design, ki vam omogoča trgovine, ne samo vaša očala, ampak tudi vaše ure, ogrlice, uhani, kozmetike in drugih dodatkov.

2.Enostavno Obesi: To sunglass, potovalna torbica za več parov se enostavno obesi in prihranite prostor.Lahko visi v omari, za vrati, ali na polici, in ne zavzamejo veliko prostora.

3.Zaščitite vaša očala pred praskami: To sunglass, potovalna torbica za več parov je izdelan iz visoko kakovostnega materiala PU usnje, ki je anti-ekstrudiranje in trajne.Notranjost je mehka in gladka, kar lahko prepreči vaš očala, ki so dobili opraskan ali poškodovan.

4.Enostavno krat: Ali potrebujete za shranjevanje sončna očala ali očala, to potovanje primeru lahko fit do štirje pari vse velikosti in oblike.In ko je ne potrebujete, jo lahko enostavno zložite je ravno in podvrnuti proč.

5.Veliko funkcij: v Tem primeru lahko sprejme več parov sončna očala in ščit jih pred prahom in praskami.Idealen je za svojo zbirko ali kot rojstni dan ali Valentinovo darilo za vaše sončna očala-ljubeč prijatelji in družino.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5