Opis

Bullet Točk:

1. Particija Design: Preprečevanje noži iz trka in praskanje drugim, medtem ko prav tako podaljšuje življensko dobo orodja z našo Nož Predal Organizator design.Razvrsti in segregate noži za velikost in obliko za bolj organiziran kuhinji.

2. Preprost za Uporabo: Z Nožem za Shranjevanje, vam ni več potrebno skrbeti o ranjenih prsti ali drugi predmeti z ostro konico ali rezilo vaše noži.Plus, to je enostavno za uporabo in vam omogoča, da enostavno odstranite in znova vstavite želeno orodje

3. Enostavno Čiščenje: Ker Predal Nož Organizator je enostaven za čiščenje, to je lahko sprati neposredno pod vodo, ki je zelo enostaven za vzdrževanje in zelo priročno

4. Močno PP: Močan PP materiala, ki zagotavlja dolgotrajno uporabo, hkrati pa inovativni dizajn tega Nož Organizator Za Kuhinjo Predal preprečuje deformacije in bledenje, ki vam omogoča, da uživajo urejeno in organizirano kuhinja za prihodnja leta.

5. Brezplačno navzgor Omejeno Števec Prostor: S svojo snemljiv particijo design, naš Predal Nož Blok omogoča preprosto organizacijo vaši kuhinji noži in druge pripomočke, ki vam daje več manevrskega prostora za pripravo in kuhamo vaše obroke učinkovito.

Opis:

Organiziranje in zaščito vaše dragocene noži z našo Predal Nož Organizator!Porazdelitveni model zagotavlja nobenih poškodb in vzdržuje higieno.Narejene, da trajajo, ne deformira ali zbledi, medtem ko sprostiti omejen prostor.Poslovite od nered predali in hello elegantno in učinkovito kuhinja!

Specifikacije:

1. Ime Izdelka: Nož Predal Organizator

2. Material: PP

Velikost:

1. Zložen: o 40*15.5*5 cm/15.7*6.1*1.9 v

2. Razširite: Približno 40*25*5 cm/15.7*9.8*1.9 v

Seznam Izdelkov:

1 x Nož Predal Organizator

Opombe:

1. Prosimo, dovolite 0.5 cm/0.20 v napak zaradi ročnega merjenja.

2. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo elementa, upam, da boste lahko razumeli.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5