Opis

Opis:

1. Imetnik pero Škatla za Shranjevanje je razdeljen načrt, ki prihrani prostor, zaradi česar vaš dom in desk bolj organizirani.

2. Ima velike zmogljivosti, ki vam omogoča, da shranite vse velikosti daljinski upravljalnik.

3. To je stabilno, predmete, ki niso zlahka zrušila, ko se dajo.

Specifikacija:

Velikost izdelka: približno 19 * 10 cm/7.48 * 3.93 v

Izdelek teža: 140 g

Izdelek material: PP

Vrste opomnik: Vse dimenzije izdelka so ročno meri, z manjšimi napakami.Opravičujemo se vam za morebitne nevšečnosti!Zaradi razlike med različnimi monitorji, slike morda ne odražajo dejansko barvo izdelka.Prosimo, da upoštevate dejanski izdelek.Hvala!

Seznam Vsebine:

Kozmetični škatla za Shranjevanje * 1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Enostavno Organizirati: Pero Imetnik Škatla za Shranjevanje ima veliko kapaciteto in lahko shranite vse velikosti daljinski upravljalnik.Primerna pa je tudi za ostale elemente, kot so mobilni telefoni, škarje, pisala, očala, itd.S sprejetjem split design, to prihrani prostor in naredi vaš dom in desk bolj organizirani.

2.Za večkratno uporabo Gradiva: Trajne in trmast, Kozmetika Škatla za Shranjevanje je izdelan iz PP materiala.To je zelo trmast splošno in ne poškodujete.To je zelo priročno za vas, za čiščenje.

3.Udoben na Dotik: Ličila Škatla za Shranjevanje, ki je prijetno na dotik, z gladko videz, da ne praska.Štiri noge so stabilne, in predmetov, ki niso zlahka zrušila, ko se dajo.

4.Široka Uporaba: Kozmetični Organizator ne zavzamejo preveč prostora, in lahko jo postavite na mizico, kava miza, spalnica nočno omarico, mizo v kotu, števec, ali kjerkoli drugje.

5.Lepo Darilo: Desk Organizator lahko obdržite vse majhne elemente, ki jih potrebujete na dosegu in enostaven dostop do.To ni le praktična, modi in lepa, pa tudi se lahko uporablja kot darilo.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5