Opis

Ali želite, da vaše riž, sveže in čisto za dolgotrajno uporabo?Potrebujete priročen in enostaven način za merjenje in odpravijo vaše riž?Naši Zaprti Riž Vedro je idealna izbira.To je gumb, design, ki omogoča, da se odprite in zaprite pokrov s tiste strani.Prav tako prihaja z dve skodelice riža, ki jih lahko shranite znotraj segmenta.Vedro lahko izolirati zrak in preprečuje vlago od vstopa.Primeren je za najbolj zrna, kot so riž, pšenica, koruza, itd.

Ime Izdelka: Pritisnite Riž Vedro

Teža: približno 1460g/1700g

Velikost: 31.5/41.5*34*18 cm

Zmogljivost: 5 kg/10 kg

Pakiranje: kraft karton

Vrste nasvetov:

1. Zaradi barvno temperaturo zaslona, kamere, osvetlitve okolja in fotografijo, spretnosti, itd., lahko pride do rahle barvne razlike na slikah, nekaterih proizvodov, in barva je ob upoštevanju dejanskega izdelka!

2. Prosimo, dovolite rahlo velikost razlike zaradi različnih ročno merjenje

Seznam:

Zaprti Riž Vedro *1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Prihranite čas in trud: Ta riž razpršilnik je preprost gumb design, ki omogoča, da se odpravijo riž s hitrost in enostavnost.Všeč vam bo, kako to riž razpršilnik naredi vaše kuhanje bolj priročno in zabavno.

2.Enostavno Merjenje: Ta riž razpršilnik omogoča merjenje pravo količino riža, ki je za vsak obrok.To je riž skodelice, ki jih lahko nosite in uporabljate kjerkoli.Nič več izgubljamo riž ali denar s tem razpršilnik.

3.Hranite riž suho: Ta riž razpršilnik ima dobro zapiranje pokrova, ki ohranja ven, vlago in prah, ohranjanje vaše riž v suho in sveže članice.Prav tako insulates zrak, da bi preprečili spremembe temperature, ki lahko škodijo riž kakovosti.

4.Zdravo in brez Okusa: iz hrane razred HIŠNE gradivo, riž razpršilnik je varen za uporabo in ne vpliva na okus vaše riž.Uporabite ga lahko za dalj časa, brez skrbi, vse škodljive snovi.

5.Široko aplikacije: S tem riž razpršilnik, ki jih lahko shranite in izdajati različne vrste žita z lahkoto.Deluje za arašide, oves, riž, rdeči fižol, mung fižol, soja, proso in več.To je kot nalašč za kuhinjo, shrambo, restavracija, ali kampiranje uporabo.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5