Opis

1~10PCS Stenske sušilnik za Lase Držalo Za Dyson Kopalnica brez Vrtanja Plastike, sušilnik za Lase stojalo Kopalnica Organizator

Opis:

Ime: Preprost sušilnik za lase rack

Barva: bela, črna, pištolo siva

Namestitev: Udarec brezplačno namestitev

Teža: 105g

Material: ABS

Velikost: 12.5 * 7 * 16.5 cm

Področje uporabe: Kopalnica/Balkon/Spalnica

Specifikacije:

1.Vztrajati Vaš sušilnik za Lase in Styling Pribor Preprosto Dostopna in Elegantno Shranjene.Featuring dve reži za vodenje vse vaše lase styling orodja, krtače in drugo dodatno opremo, naše Stenske Udarec za Lase Imetnik je treba imeti za kopeli z omejeno nečimrnosti prostor.

2.U-oblikovan design, vgradnjo, sušilnik za lase oblike telesa, shranjevanje in dostop, so zelo priročno.Shranjevanje polje, ki prihaja s polico, lahko celo uporablja kot mobilni nosilec za telefon, in je dana na tej shranjevanje rack z majhno sušilnik za lase, ki se lahko udarec za lase, medtem ko ščetkanje drama, kar je zelo priročno.

3.Ta sušilnik za lase imetnik je izdelana s premijo ABS materiala za trajnost,močno nosilnosti, nepremočljiva in vlago,-dokazilo, ni enostavno, da crack, in dolgo življenjsko dobo.

4.Združljiv z večino sušilniki za lase.Sodobna konča design naredi to za nego las rack idealen za vsak dom kopalnica, spalnica ali frizerski salon.

Paket Je Vključeno:

1 * Shranjevanje rack

1 * lepilo Nazaj

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5