Opis

Bullet Točk:

1. Izdelava Božično Vzdušje: Božično Darilo Škatle so izdelani z obliko majhno hišo, ki ustvarja prijetno vzdušje Božič za stranke, poln Božič in elementov v zimskem času.

2. Visoko-kakovostni Materiali: Božično Darilo Polje: Set je izdelan iz kakovostnega belega kartona, papirja, obdelani z odlično izdelave za bogate podrobnosti, featuring nežen videz z veliko trpežnost.

3. Široko Sprejetje: Božično Darilo Polje Izbor je primerna za gospodarstvo sladkarije, čokolade, dobrote , vesti in Druge hrane, ki je enostaven, da visi na Božično dreves in okna okraski, izdelani v kompaktni velikosti, z lahki.

4. Izjemne Stranke Material: Božič Škatle, Okrasne, so mora imeti za vaše Božično namizni dekor, kot nalašč za Božič, Novo Leto, Zamrznjeno-tematske zabave, in zimskih počitnic, prinaša občutek sreče in eleganco.

5. Idealno za Darilo Daje: Božično Darilo Box Set je priljubljena tako otroci in odrasli, ki so idealna izbira za stranke, uslug in okraski, odlično darilo za vaše prijatelje, sosede, in družine.

Opis:

Božič

Darilo Škatle, ki so narejeni iz visoko kakovostnih materialov, predelanih z Odlično izdelave, featuring nežen videz in veliko trpežnost, kot nalašč za Božično zabavo blaga.

Specifikacije:

1. Ime: Božično Darilo Škatle Set

2. Material: papir, Lepenka

3. Posamezen končni proizvod velikost: 8*6*10 cm/3.14*2.36*3. 93in

4. Izdelek teža: 150 g

5. Na embalaži izdelka: OPP vrečko

Seznam Vsebine:

10*Božično Darilo Škatle

Opomba :

1. Dimenzije izdelka, ki so merjena z roko, je rahlo napake , prosim, odpusti mi, prosimo, da upoštevate dejanski izdelek.

2. Garancija zadovoljstva: Bomo pro vide si z visoko kakovost poprodajnih storitev, prosimo, bodite prepričani, da kupite.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da nas kontaktirate!

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5