Opis

Ta les zapestnica zaslon imetnik je, ne samo koristne nakit organizator, ampak je tudi lep dodatek za vaš dom.Lahko izberete vzorec, ki vam najbolje ustreza vašemu stilu iz različnih možnosti, ki ustrezajo različnim željam.

Specifikacija:

Material: les

Velikost: približno 9.5*9.5 cm/3.74*3.74 v

Ustrezno: festivali, strani, trgovin, dekoracijo doma, itd.

Seznam Vsebine:

Les Zapestnica Zaslon Imetnik*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Exquisitely Oblikovana: les zapestnica zaslon imetnik je mojstrovina, ki prikazuje vaš zapestnice z prefinjenost in eleganco.To je naravno in urejeno obliko, modi in lep design in gladko in lep videz.

2.Lep Dom Okraski: Ne samo, da je to lesena zapestnica zaslon imetnik lep dodatek za vaš dom, pa služi tudi kot koristno nakit organizator.Lahko izberete vzorec, ki vam najbolje ustreza vašemu stilu iz različnih možnosti, da bo ustrezala različne preference.

3.Fit Zapestnica: S tem zaslonu držalo, boste lahko poskrbeli za svojo zapestnico na stojalo iz naravnega lesa barve, ki dopolnjuje različne vrste kristalov in poudarja svoj edinstven okus.

4.Dobro Narejena: lesena materiala, to zapestnico zaslon imetnik ni enostavno za preoblikovanje, varno in brez vonja.Uporabite ga lahko za dalj časa, brez skrbi za poškodbe ali obrabe.

5.Široka Uporaba: Ta les zapestnica zaslon imetnik je odlična izbira, če želite, da dodate elegance in temperament na svoj dnevni videz ali če potrebujete idealno darilo za sorodnike in prijatelje.To lahko pomaga tudi lepo in udobno organiziranje zapestnice.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5