Opis

WXV Prodaje 2023/2024 Nov Dom Božič Ornament Poročen Poroka Okraski Okraski, ki je Primerna Za Hišo Segrevanja Darila WXV Prodaje

Opis:

Značilnosti:

Nov Dom Božični Okras: To lepo oblikovana ornament, ki je zasnovan posebej za nove lastnike stanovanj, v spomin svoj prvi Božič v svoj novi dom.To doda dotik toplino in nostalgijo za počitnice okraski.

Edinstven Design: Nov Dom Božič Ornament funkcije očarljiva oblika, ki zajema za prijeten dom.To vitrine zapletenih podrobnosti in živahne barve, zaradi česar je standout kos na vsako Božično drevo.

Premišljen Naselje Darilo: Ta ornament naredi idealno naselje darilo za ženske.Svoje čustveno vrednost in dekorativne pritožbe, da je odlična izbira za praznovanje in čestitam, da nekdo na svoj novi dom.

Vsestranski Dekoracijo: Ni primerno le za Božič, ta ornament se lahko uporablja kot leto dekoracijo.Dodaja, praznično noto dom dekor, med prazniki in služi kot lep spominek, ki lahko prikaže vse leto dlje.

Kakovost Izdelave: Izdelan s pozornostjo do detajlov in uporabo vrhunskih materialov, to mladenci počitnice spominek dekor je zgrajena do zadnjega.Njegova trpežna konstrukcija zagotavlja, da je lahko užival, za več let, postal cenjen del prejemnika doma.

Specifikacija:

Material: Les

Velikost: 9 cm

Paket Vključuje:

1*Ornament

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5