Opis

Apple Nakit Darilo Polje Apple-Oblikovan Predal Nakit Škatla za Shranjevanje Rojstni dan, Darila za Ženske Mamo, Punco, DIN889

Opis:

Značilnosti:

Premium Kakovost: Naše konzervirane rose nakit darilo box je narejena s premium kakovosti materialov, ki zagotavljajo trajnost in trpežnost.Je namenjen za varovanje in predstavitev vaših dragih kosov nakita.

Vsestranski Design: rose nakit, darilne škatle se lahko uporablja tudi kot dekorativni element, doda pridih elegance v kateri koli prostor.Njeno brezčasno oblikovanje in živahne barve je primeren za različne priložnosti, vključno s Valentinovo, materinski Dan, Božič, in rojstne dneve.

Inovativne Odpiranje Mehanizma: Naše apple-oblikovan škatla za shranjevanje značilnosti edinstveno odpiralni mehanizem, ki doda dotik presenečenje in veselje.Umetno rožo na vrhu povečuje njeno estetsko pritožbe, zaradi česar je lep dodatek v vsakem prostoru.

Odlično Darilo: Naše konzervirane cvet obroč polje je idealna izbira za poroko predlog ali romantično gesto.Svojo elegantno obliko in vrhunsko izdelana bo zagotovo navdušil vaše ljubljene.Uporablja se lahko tudi kot premišljen darilo za vaše mama, žena, sestra, ali kakršno koli posebno žensko v vašem življenju.

Poprodajne Storitve: Če imate kakršne koli težave, se nemudoma obrnite na nas, pomagali vam bomo rešiti v najkrajšem možnem času.

Obvestilo:

Dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od slike zaradi različnih zaslon in svetlobni učinek.

Prosimo, dovolite 1-3 cm, odstopanje zaradi ročnega merjenja.

Specifikacije:

Material: Kompozitni

Višina: 13 cm

Paket Vključuje:

1 * Nakit Darilo Polje

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5