Opis

Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas ,WhatsApp:+86 13808431675,Email:[email protected] prezreti ladjar stroškov, ki se prikaže na strani.Prosimo, da si me za posebne stroške dostave.

Colonic Hidroterapija Opreme / Čiščenje Debelega Črevesa Spa Pralni Dobavitelja

Opis Izdelka

Opisi Naravnih Terapije Hidroterapija Debelega črevesa Pralni:

Naravne Terapije Hidroterapija Debelega črevesa Pralni, znan tudi kot čiščenje debelega črevesa ali colonic namakanje, se pogosto izvajajo kot oblika alternativne medicine.Zahtevani namen postopka je, da odstranite toksin, izgubijo težo, preprečevanje bolezni, lajšanje zaprtje, spodbujajo splošno zdravje in dobro počutje.

Naročnik na splošno leže na hidroterapija posteljo in filtrirani konstantno temperaturo vode, ki se črpa skozi danko preko cevi.Tekočine in odpadkov, ki so bili izgnani z drugo epruveto.Velik volumen tekočine, do 60 litrov, bi bilo treba uvesti v preko debelega črevesa in danke.Postopek se lahko ponovi večkrat.

Značilnosti Naravne Terapije Hidroterapija Debelega črevesa Pralni:

1. S predalom in omarico

2. Zanesljivo in varno delovanje

3. Popolnoma zaprt sistem

4. Vgrajen v sistem dezinfekcije

5. Tlak vode regulator

6. Voda Vrstice s povezavami

7. Tlaka in temperature pod nadzorom varnostne funkcije

8. Natančno nastavljiv nadzor temperature in zaprli ventil

Specifikacije Colon Hidroterapija Stroj

Ime Izdelka

Podatki

Moč

/

Napetost

220V±22V

Frekvenca

50Hz±1 Hz

Teče Okolje

/

Okolje Temperatura

10℃~ 40℃

Relativna Vlažnost

30%~ 75%

Zračni Tlak

860hPa~ 1060hPa

Neprekinjeno Teče Čas

8 ur

Skupna moč

≤1600w

Pretok Tekočine

≥2 L/min

Temperatura Vode Obseg

10~ 40℃±2℃

Časovni Obseg

0-nobenih podatkov(S)

Filtrirane Vode Natančnost

1um

Pralni Hrupa

≤65db

Potrošni material

Kateter Za Enkratno Uporabo

Embalaža & Dostava

Pogosta VPRAŠANJA

1. Kaj je colon hidroterapija napravo, znano kot?

Colon hidroterapija napravo se lahko imenuje tudi colonics, colonic namakanje, visoko enema, in debelega črevesa terapije.

2. Kako vem, colon hidroterapija je dobro zame?

Prepričani smo, da lahko vsakdo koristi od colon hidroterapija.Danes naša prehrana sestojijo pretežno iz naftnih, predelano hrano, ki je veliko nasičenih maščob in malo vlaknin.Uživanje teh živil, prenajedanje, ignoriranje poziva za odpravo stresa, in zdravila, vse lahko prispeva k slaba za zdravje debelega črevesa.Debelo črevo vsebuje največjo koncentracijo bakterij v telesu.Odpadni material, dovoljeno, da stagnira spreminja delež prijaznih bakterij do škodljivih bakterij, motnje ravnovesja mikroorganizmov bistvenega pomena za zdravje debelega črevesa in telesa nasploh.Simptomi, kot so zaprtje, driska, plinom in napihnjenost, ali prebavil bolečine lahko vas opozori, da debelega črevesa stiske.

3. Bo colon hidroterapija debelega celotno debelo črevo?

Vse je odvisno od osebe do osebe.Če ste jedo zelo zdravo prehrano in gibanje črevesja po vsakem obroku, da je mogoče doseči na začetku debelega črevesa.Vendar, če vam ni treba redno gibanje črevesja in imajo nezdravo prehrano, lahko traja več sej, da bi prekinil trdne snovi off stene debelega črevesa.

4. Koliko komponent, vključno s Colon Hidroterapija Napravo?

V colon hidroterapija naprave, vključno z gostitelja in nadzor sistema, programske opreme za nadzor sistema, očiščena voda sistema za obdelavo vonj praznjenje sistema.

Je čiščenje debelega črevesa dobro za vas?

Znanstvene raziskave na debelo črevo čistilen je zelo omejeno.Ni dober dokaz za večino trdi, da njeni zdravniki bi.In stranskih učinkov lahko segajo od blagih do hudih.Kaj je naravno čiščenje debelega črevesa?

Obstajata dve glavni debelega črevesa-metode čiščenje.Eden vključuje nakup izdelkov; drugi vključuje vidim zdravnika, da imajo debelega črevesa namakanje.

Čiščenje debelega črevesa z prahu ali tekočine .Ste vzeli nekateri uporabljajo za čiščenje debelega črevesa s .Drugi ste vzeli skozi danko.Kakorkoli, ideja je, da bi debelega črevesa, da izženejo njeno vsebino.Najdete teh izdelkov na Internetu ali v trgovinah z zdravo prehrano, trgovinah ali lekarnah.Ti vključujejo:

Klistir, -tako stimulans in ne stimulans vrste, Zeliščni čaji, Encimi,

Čiščenje debelega črevesa z debelega črevesa namakanje (visoka colonics) .Prvi sodobni colonic stroj, ki je izumil približno 100 leti.Danes, colonic higienikov ali debelega črevesa hydrotherapists opravljanje debelega črevesa irrigations.Debelo črevo irrigations delo nekoliko kot enema pa vključujejo veliko več vode.Medtem ko leži na mizi, nizko-tlačno črpalko ali težo-temelji rezervoar flushes več litrov vode skozi majhno cevko vstavite v vaš danke.

Po tem, ko je vode v debelem črevesu, terapevt lahko vaš .Nato spustite vodo kot redni ; proces izpira tekočine in odpadkov.Terapevt lahko ponovite postopek, in sejo lahko traja največ eno uro.

Izvajalec lahko uporabi različnih vodnih pritiski in temperaturami in lahko ali ne sme kombinirati vodo z encimi, zelišča, kava, ali .so, ki vsebujejo koristne bakterije.Kaj je teorija v ozadju naravnih debelo črevo čistilen?

Eden od glavnih teorij za čiščenje debelega črevesa je starodavno prepričanje, ki se imenuje teorija autointoxication.To je prepričanje, da je raztopljeno mesa in drugih živil povzroči kopičenje sluzi v debelem črevesu.To kopičenje proizvaja toksine, teorija gre, ki se vnese v krvi je promet, zastrupitev telesa.

Nekateri ljudje trdijo, ti strupi povzročijo številne simptome, kot so: , , pridobiti, Nizko porabo energije

Na površini, ideja toksinov, ki se odpravila, ki jih telo naredi nekaj občutka.Po vsem, rektalne svečke se uporabljajo za hitro upravljanje droge, vendar v celotni teoriji autointoxication je bil disproven.

Kaj je cilj naravnih debelo črevo čistilen?

V zdravstvenih trditev, ki jih proizvajalci izdelkov za čiščenje debelega črevesa in danke namakanje zdravniki so široka in široke.Njihov glavni cilj je, da jasno debelega črevesa velike količine beduina, ki naj bi bil strupenih odpadkov encrusted na stene debelega črevesa.Tako trdijo, bo povečanje vitalnosti telesa.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5