Opis

Značilnosti:

OOTDTY

popolnoma nova in visoke kakovosti

IZBRISLJIVI FLOMASTER.Ta tekočina kreda označevalcev sprejme na vodni osnovi črnila, ki so izbrisljivi, za enkratno uporabo, no ink-puščanje, hitro sušenje.Lahko preprosto obrišemo z mokro krpo ali tabla radirke.

ŽIVE, SVETLE BARVE. 12 Barvah barvne označevalec peresa so ponovno napolniti in durbale.Premium črnila, bullet-nasvet, ki odlično deluje na stekleno okno, papir, kartice, keramične ploščice, tabla, leseno znamenje, akrilne plošče, itd.

MULTI-FUNKCIONALEN.Zelo primeren za tablo ali tablo za pisanje, draiwng, kartice, izdelava, šole, umetniške projekte, za KLJUČNE točke kodiranje, označevanje itd.

VARČNO PAKIRANJE.Paket 12 pisane označevalec peresa.Je za IDEALEN umetnosti, risanje grafitov komplet za šolo otroci, učenci, učitelji, urad za ženske, moške, na veliko Noč, Božič, noč Čarovnic, Rojstni dan itd.

ŠIROKO UPORABO.Pogosto se uporabljajo v šolski razred umetniških projektov, pisarna sejna soba, domača kuhinja, restavracija, kavarna, bolnišnice, poročno zabavo, itd.

Specifikacije:

Material: Plastika

Barva: 12 Barv ( Kot Picsture Prikazano )

Pero Dolžina: Pribl. 12.2 cm/4.8 v

Teža: Pribl. 78g

Paket Vključuje:

12 Kos Barvne Tabla Označevalcev

Opomba:

Prosimo, dovolite 0-1cm napak zaradi ročnega merjenja.pls poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!

Ocene

Zelo šibke barve. Ne služi za pisanje v ogledalo, da služi le za belega papirja ali drug bel material. Sem obžaloval nakupa. Dal sem moje hčere, da igrajo.

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5