Opis

Moške Novi Golf Klubi George Sprits Emperior Likalniki

Likalniki Ime :4.5.6.7.8.9.Str.

Golf Gredi: jeklene gredi

Jaškastih Flex:R ,S

Golf headcover: da

-Jaškastih Flex:Redno ali Trd Flex

-Golf Grip:z ročaji

-Golf Kritje:S pokrovom

Toplo Nasveti:

Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate, če potrebujete več pics.Prosimo napišite vaše zahteve, če u želite prilagoditi dolžina gredi.Hvala za vašo veliko potrpežljivost in podporo.

Da Dragi Korejski Stranke:

Prosim, zapišite vaš naslov v čisti angleščini in napišite vaše meri potrditvi ID medtem ko u naročite v naši trgovini.Najlepša hvala.

Dostava:

1. Predmeti, ki bodo dobavljeni v 1-7 delovnih dneh po tem, ko smo potrdite plačilo.

2. Prosimo, navedite vaš pravi naslov za dostavo po plačilu.Za Rusijo stranke,prosimo, da navedete svoje polno ime.

4. Običajno smo dostavljati blago s DHL EMS ali UPS brezplačno,in to bo trajalo 5-25 dni.Včasih bi bilo več, ker je slabo vreme, izguba časa v carinjenje.Zato prosim, počakajte potrpežljivo, če ne prejmete vaš element na čas.V tem primeru,se najprej obrnite na nas, in potem bomo lažje spremljanje to.

Po Meri Davki:

Vsaka stranka mora plačati davek na izdelek, ki ga kupite,To je vaša obveznost za plačilo izdelka, davek,

Hvala za vaše razumevanje in podporo。 VENDAR pa V nekaterih državah, Včasih blaga pod določeno vrednost, ali v določene kategorije, ne prevzemajo davkov.

Pravila se razlikujejo v vsaki državi.Na žalost ni pot za nas, da poznate pravila, predpisov, običajev, tradicij, prakse, vrzeli, sisteme, sisteme, birokracijo, kode, zakoni, ali sodb vsako posamezno državo.

Zato ne moremo in ne bo, ponujajo nasvete o davkov v svoji državi.Kot kupec, to je vaša odgovornost, da ugotovite, da informacij, preden bi.

Prejel Svojo Postavko:

Ko boste prejeli vaš paket, pls odprite in preverite, da poskrbite, da so vsi izdelki so varno prispeli.Tudi, pls preglejte takoj, da poskrbite, da se ujema opis v seznamu.

Če nekaj ni sprejemljiva, se obrnite na nas za rešitev problema.Največ krat je preprosto nesporazum, da bomo sreçni, da popravi.

Politika Vračanja:

1. Samo neustreznih izdelkov bo na voljo exchange.

Okvarjenih izdelkov je treba vrniti

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5