Opis

Abs 2 Bright Light Načini Ognjemet Lučka Regrat Sončne Ognjemet Svetlobe Led Sončne Vrtne Luči Vrt Dekoracijo 3 Glave

Opis:

Ime Izdelka: Sončne Tri Regrat, Vrtne Luči

Sončne celice: monokristalne sončne celice, 2V/0,3 W

Izdelek baterijo: 1,2 V/600mAh NiMH AA baterije

Izdelek izvor svetlobe: barva SMD svetilke kroglice

Izdelek material: PPC + ABS + nerjavečega jekla

Nepremočljiva stopnja: IP65

Čas polnjenja: 4-6 ur

Delovni čas: 10-18 ure polna stanje svetlobe

Barve cvetov: bela zelena

Konvencionalna pakiranje: dva kosov / škatlo

Primerna okolje: vrt, travnik, hodnik, dvorišče, park, itd.

Specifikacije:

【DVEH DELOVNIH NAČINI SONČNE VRTNE LUČI】: 2022 novo različico sončne prostem pot luči z multi-barvni 36 LED (skupaj) niz luči, prinašajo pisane sijaj na noč, ki je lahko svetlejši in bolj privlačen, dveh delovnih načinih (stalna svetloba & utripanja) zadovoljila vaše različne potrebe.

【AUTO ON/OFF & DOLGOTRAJNO】: Ta sončne dekorativne luči, ki so opremljeni s baterije za polnjenje Ni-MH baterije (600mAh), ki lahko sveti do 8 -12 ur, ti sončna pot luči s senzorjem svetlobe bo sveti v temno noč in samodejno polnjenje, ko je dan prihoda.

【VSE - ODPOREN】: IP65 vodotesen ravni & trpežne ABS materiala & nerjavnimi iz nerjavečega jekla (vložek)omogoča sončna zunanja osvetlitev lahko dobro deluje v vseh mogočih vremenskih pogojih, brez skrbi o dež, sneg, zmrzali.OKOLJU prijazno podlago luči je mogoče reciklirati več let in lahko tudi shranite vaš račun za elektriko.

【ŠIROKO UPORABO in PREPROST ZA NAMESTITEV】: 2 pack krasen sončni dekorativne luči so primerne za različne priložnosti, festivalih in je bistvenega pomena za stranka dekor, lahko uporabljate na prostem sončne luči vsepovsod, kot so vrt, travnik, pot, terasi ali dvorišču itd.Ne napeljav in rezervne baterije je potrebno, jih lahko Namesti v nekaj minutah.

【Okrasite vaš vrt】: Ta prostem LED vrt svetlobe je odlična izbira za tiste, ki nimate časa, da skrbijo za cvetje, ta vrt svetlobe simulirani cvet iz visoko kakovostnega materiala, trajno, ni čas, da poskrbimo, zelo podobna pravi cvetje, izgleda božansko še posebej ponoči.

Paket Je Vključeno:

Paket Vključuje

2 x Regrat Cvet Svetlobe

2 x Nerjavečega Jekla Stake1

1x Uporabniški Priročnik

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5