Opis

Opis:

Avtomobilske prevleke agent sprejme nanotehnologije in tehnološki formule.Varne in okoljsko nano-materialov in edinstveno molekularne lastnosti dal avto barve močan globoko iskrico učinek.

Značilnosti:

1. Preprosto v Dveh korakih Uporabe: uporabe avtomobila premaz agent le treba poškropiti na površinah avtomobila, in nato brušena enakomerno, ki so dva koraka, ki se lahko konča.

2. Self-čiščenje in Hydrophobicity: Ker madeži se enostavno držati, da barva površine, avto prevleke agent lahko izboljša samo-čiščenje in hydrophobicity barve površine.

3. Trajen Zaščitni Premaz: Auto Premazi zaščititi videz vašega avtomobila, tvorijo visoko zmogljivih premazom, ki ohranja svoj avto, kot svetle, kot nov.

Specifikacije:

Velikost: o 13*4*4 cm\5.11*1.57*1.57 v

Teža: okoli 130 g

Seznam Vsebine:

Avtomobilske Prevleke Agent*1

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Varne in Okoljsko: avto prevleke agent je narejen varne in okoljsko nano-materialov, edinstveno molekularne lastnosti, ki dajejo avto barve močan globoko iskrico učinek.

2.Enostaven za Uporabo: Preprosto spray in čopič za nanos agent na gladko avto zunanjost.Visoke temperature odpornost lahko učinkovito upreti oksidativno obarvanje, ki jih povzroča visoka temperatura po sliki.

3.Hydrophobicity Uspešnosti: Madeži se enostavno držati, da barva površine in da barva površine umazan.Avtomobilske prevleke agent lahko izboljša hydrophobicity barve površine.

4.Kvaliteten Premaz: Auto Premazi zaščititi videz vašega avtomobila, tvorijo visoko kakovosten premaz.Zmanjšuje ali preprečuje praske zaradi zunanje sile in zmanjšuje škode barve.

5.Pomirjen Kakovosti: Naše strokovne službe ekipa je visoko kakovostne Avtomobilske Prevleke Agentov.Če imate kakršnakoli vprašanja, se lahko obrnete na nas in mi bomo poskrbeli različnih rešitev za vas lahko izbirate.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5