Opis

Velikost: Višina 75 cm

Barva: toplo svetlobo, barvita

Čas polnjenja: 6-8 ur

Delovni čas: 8-12 ure

Material: PP+ nerjavečega jekla

【Edinstven Vrt Dekoracijo】 sončne swing luči so podprte z zelo prilagodljiv žice.Samo je treba namestiti sončne firefly luči na vašem vrtu, ko veter piha, boste videli sončne luči "ples", kot so kresnice "leteči"

【Svetlo Rumena Svetlo ali Barvne Svetlobe】 Ta zunanji vrt sončne svetlobe, zaradi česar je romantično in toplo vzdušje stvarnika.Firefly PVC kroglice imajo visoko prepustnost svetlobe, svojih sosedov, se bo čudil, vaš dom in vrt, vsako noč.

【Edinstveno Presenečenje】Sončne swing luči pretoka z vetrom, ujemanje cvetje in ograje.To je popoln zunanji okras za terase, trate in steze, kot tudi za poroke, Novo leto, strank in drugih priložnostih.

【Solarno Polnjenje in Nepremočljiva】 Solarno polnjenje design, vklopite stikalo za polnjenje čez dan, in se bo samodejno prižgejo ponoči, super dolgo uporabite čas.Nepremočljiva design, primerna tudi za deževne dni.

【Enostavno Ustvariti Vzdušje】sončne luči so dobro skrite v dan, in sijaj in vladala s vetrič na noč.Lep luči, da je vaša družina zelo sproščujoče in zabavali.

【Enostavna Montaža】Je mogoče neposredno vstavi v travnik, enostavno upravljanje

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5