Opis

Funkcija:

[Slepa Pega, Sistem za Zaznavanje] Ta 24GHz Ultrazvočno Radarske Slepi Območje Sistem za Odkrivanje vozila, pomoč napravo, ki je močno vam pomaga, da se odkrije morebitna trčenja s tveganji v slepa pega med vožnjo.

[Single Mikrovalovna Radarske] Visoke hitrosti frekvenca senzorji za levo-zadaj in desno v zadnjem delu vozila.BSD sistem se aktivira z smerokaze, ko je premikajoči se motivi pop v zadnji del vozila, s pomočjo LED razsvetljava na, utripa, zumer zvoka, tako da lahko voznik biti previden, ko se pot spreminja, da bi se izognili možnosti strani nesreči, nesreči.

[Razdaljo zaznavanja] sistem uporablja 24GHz milimetra-val radarske čip, uporablja enotno posredovanje in štiri prejeli radarske antene, je opremljen s sodobnimi računalniških algoritmov, in avtomobilski razred kakovosti nepremočljiva svečke, z zaznavanja doseg do 10 m, lahko spremlja zapiranje predmete v soseda lane v razponu od 3,5 m s hitrostjo vrzel nad 0,5 m/sekundo.

[Pomembne Opombe] Ta sistem vključuje slepa pega, odkrivanje in obrniti za pomoč.Ta postavka ustreza za najbolj DC12v limuzina, kompakten, SUV, MPVs, pickup itd, ni primerna za vehiche s kovinskimi odbijača.

Specifikacija:

Delovna frekvenca: 24GHz Delovna napetost: 12V Največje mogoče zaznavanje oddaljenost: 10 M

Pakage vključujejo: 1 nastavite Avto Slepa Pega, Sistem za Zaznavanje

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5