Opis

Opisi:

Ta avto je hud prikaz projektov na hitrost vožnje in ostale informacije na vetrobransko steklo, ki vam omogoča, da vaše oči na cesti.To je tok linijo loka obliko, ki se prilega nadzorno ploščo odlično.Prav tako je upravljanje porabe sistema, ki odseka moč, ko avto je izklopljen.Ta avto je hud zaslonu lahko ohranite gonilnike varno in okrepiti njihovo doživetje vožnje.Ima široko paleto aplikacij in lahko deluje z večino avtomobilov in tovornjakov.

Specifikacije:

Ime izdelka: Heads up Display za Avtomobile

Pakiranje polje velikost: o 10*7.5*7.5 cm/3.94*2.95*2.95 palčni

Teža cel niz: 155 g o

Seznam Izdelkov:

1* Host

1* USB kabel

1* nedrsečo mat

1* Navodila za uporabo

Opombe:

Prosimo, dovolite 0.5 cm/0.20 v napak zaradi ročnega merjenja.

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo elementa, upam, da boste lahko razumeli.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Natančen Prikaz Hitrosti: Z 10 Hz visoko hitrost osveževanja, GPS in Beidou dual-mode čip, ta Heads up Display za Avtomobile lahko kažejo vašo hitrost vozila 10-krat na sekundo, brez odlašanja, zagotavlja vašo varnost in udobje na cesti.

2.Tok Linijo Loka Obliko: Vožnja z zaupanja s poenostavljeno obliko loka LED zaslon, ki prikazuje pomembne informacije v jasno in elegantna način.Izvrstno poliranje Avtomobila Head-up Zaslon z majhno ogenj vzorec daje vaš avto edinstven čar.

3.USB Napajanje Možnost: To Hud Prikaz je USB kabel, ki jih je mogoče priključiti v cigarete, vžigalnik ali USB vrata vašega avtomobila.Na ta način, lahko moč, ki jo enostavno in varno.

4.Voditi Voznike Varno: Za prikaz hitrosti na vetrobransko steklo, ta Avto je Hud Zaslon zmanjšuje nevarnost pogled na armaturno ploščo in pomaga, da se osredotoči na cesti.Enostavno videti in kompakten, je treba imeti za vsak avto lastnik.

5.Široka Uporaba: Ta neverjetna naprava lahko primerna za vsako avtomobilov, tovornjakov, hibridni avtomobili na nove energetske vozil.GPS, merilnik Hitrosti, Avto si lahko ogledate pomembne podatke na vaše vetrobransko steklo brez ob svoje oči s ceste.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5