Opis

ta enota je primerna za:

Za Nissan Teana J31 2003 2004 2005 2006 2007 2008 1.lf je "neobvezno" v sliko, lahko kliknite na sliko, če želite skočiti na link za nakup. 2.Nekaj modelov avtomobilov(na primer z ojačevalniki) morda morali kupiti canbus , prosimo, contactcustomer storitev za podrobnosti. 8 CORE 8GRAM 12GROM,Veliko prostora za skladiščenje in hitrejše delovanje Z hladilni ventilator lahko obravnava in reši abnormaloperation zaradi visoke temperature v poletnih andlong rok uporabe stroja Z RDS funkcijo, zvok je bolj stereo.Podpora lphone brezžično povezavo Carplay in žično samodejne povezave telefonov Android.Program za podporo razcep zaslon, hkratno uporabo.Opremljen z Bluetooth 5.0.Podpora Bluetooth klic, Bluetooth, glasba, itd.Podpora ogledalo povezave v realnem času zaslon videa.Podpora volan nadzor, bolj priročno delovanje.Odgovor, prilagodite glasnost, itd.Opremljen z različnimi navigacija, IG0 navigacijo in Google Maps, itd.Natančen GPS za določanje položaja, ki lahko krmarite online ali offline. 2000*1200P QLED velikega zaslona, je slika bolj jasna, barve bolj žive.Gumb light color lahko prilagodi.lt lahko nastavite tako, da samodejno pomikanje po 7 barv, ali jo lahko prilagodite glede na osebne preference.Pomaga jasno videti v vse luči.

Radio podpira shranjevanje pogosto uporabljanih programov in hitro preklapljanje.Podpora dodatne uporabe DAB.Prikaz avto informacije na mobilni telefon prek povezave Bluetooth.Skupne povezave OBD so prikazani v spodnji sliki.Podpira 5G WIFl in 4G LTE omrežja.Zadnji pogled zaslonu se samodejno prikaže, ko obračalni za izboljšanje varnosti vzvratno.DVR kamera na sprednji strani, z ADAS funkcijo v realnem času, spremljanje hitrosti vozila in vozila na daljavo in druge močne funkcije.Podpora 360° Pogled Fotoaparat Podpira več jezikov ,angleščina, nemščina,francoščina, španščina, ltalian, Portugese, Rusian, nizozemski poljski, Japonski, Poenostavljena in Tradicionalna, Kitajski, arabski, itd.

1. DAVEK

Naša cena ne vključuje nobenih davkov.Dajatve in davki so kupca odgovornost.Naše sellerscannot nadzor in niso odgovorni za njih.Prosimo, upoštevajte, jasno pred oddajo naročila.

2.V oddaljenih območjih,

Cena ne vključuje, FedEx, dhl ali oddaljeno območje pristojbine.Če vaše mesto je dhl orfederal samoti, boste morali plačati dodatne 40usd remtoe področju pristojbina.če jih ne plača, prodajalec pa bo notpass, FedEx, dhl ali..

3. Namestitev

Priporočamo, da kupci sprejmejo proizvod avtomehanična trgovini, da bi našli aprofessional, da ga namestite, saj nepravilna montaža lahko povzroči poškodbe opreme.Če imate anyproblems z vašo opremo, se obrnite na nas pred vložitvijo spora, in mi vam bo z agood rešitev.Večina sporov, ki so posledica nepravilne uporabe ali namestitve.

4.Storitev

Eno leto tovarniške garancije (brez dodatne opreme), če imamo novo, nas lahko prosite za anavigation posodobitev ali nov firmware.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5