Opis

Birgus Brezžični CarPlay Adapter za iPhone 2023 Najnovejši Apple CarPlay Brezžični Dongle Brez Odlašanja Plug&Play Pretvori Nakazano na Wireles

O tej postavki

1.Enostavna Brezžična Povezava: Na CarPlay Brezžični vmesnik zagotavlja enostaven in hiter način, da povežete vaš iPhone z vašega avtomobila infotainment sistema brez grdo kabli.Podpira najnovejše tehnologija za brezžično povezovanje, zaradi česar je enostavno povezati in zagotavljajo stabilno in zanesljivo povezavo.

2.Celotno CarPlay Funkcijo: S CarPlay Brezžično Kartico, lahko dostopate do vseh funkcij, Apple CarPlay, kot je predvajanje glasbe, telefonski klici, uporaba menijev, in glasovne ukaze, ne da bi privezan za vaše vozilo.To pomeni, da lahko uporabite svoje najljubše aplikacije in funkcije, vključno s Siri, medtem ko obdržali vaše oči na cesti.

3.Brez težav Namestitev: Namestitev vmesnik je enostaven in ne zahteva nobenih dodatnih gonilnikov ali aplikacije.Samo priključite jo in začnete uporabljati takoj.Ko ste zaključili začetno nastavitev, adapter, se bo samodejno vključi CarPlay brezžično povezavo vsakič, ko začnete vaš avto.

4.Široko Združljivost: CarPlay Brezžični vmesnik je združljiv z različnimi modeli avtomobilov, ki podpirajo Apple CarPlay, ki vam daje večjo prožnost in udobje.Deluje z avtomobili iz veliko različnih proizvajalcev, vključno z BMW, Audi, Mercedes-Benz, Volkswagen, in še več.

5.Boljše Doživetje Vožnje: Z CarPlay Brezžični vmesnik, boste lahko uživali varnejšo in bolj udobno vožnjo izboljšajte z zmanjšanjem motečih dejavnikov in vodenje vaš poudarek na cesti.Vam ne bo treba skrbeti za fumbling s kabli ali izklop telefona, ko prideš ven iz avta, in lahko enostavno preklapljate med različnimi programi in funkcije z uporabo CarPlay vmesnik.

<Poprodajnih storitev>Če imate kakršna koli vprašanja o tem Carplay Brezžični vmesnik, vas prosimo, da nas kontaktirate, vam bomo odgovorili v roku 24 ur.

Kako uporabljati Čarobno Carplay Polje

1. korak. Priključite Usb Ključ Priključite carplay za avto usd vrata, modra lučka zasveti in bluetooth signala, se prikaže na avto zaslon.

2. korak.Vklopite iphone bluetooth,in kliknite na zaslonu, carplay simbol funkcije

3. korak. Par carplay prek bluetooth iskanje in seznanjanje za Bluetooth signale na vaš iphone in omogočajo, da se vse povezave obvestila

Glavne Značilnosti

Lučka

Vrata USB

CPU: Contex A7

DDR: 64MBDDR2

FLASH: SPINORFLASH16MB

WIFI: 2.4 G+5.8 GHz

Bluetooth: 2.4 G+5.8 GHz

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5