Opis

Bullet Točk:

1. Odlično Popravila: Ta Usnje Popravilo Kit Za Pohištvo je primerno za popravilo škode, praske, solze, opekline luknje, razpoke, olupke, ali solze, zaradi česar vaše drage usnjene predmete videti kot novo.

2. Enostaven Za Uporabo, Usnje Popravilo Kit: Naše Usnje Repair Krema je zelo enostaven za uporabo, samo čist prah off usnje površine, uporablja, je enakomerno, nato pa čakati in že ste končali.

3. Široka Uporaba: usnje Popravilo Kit Za Avto Sedež, ki se lahko ujema usnjenih izdelkov različnih barv, popravilo usnja ali usnjene avto notranjost, volani, denarnice, copati, pasovi, piling usnjeni stoli, denarnice, pohištvo, itd.

4. 7 Barv Usnja Popravilo Obliž: Izberite barvo, ki je najbližji usnja, ki jo želite popraviti, in ga preizkusili v neopazne mestu ali na papirju.Ali lahko mix barve Usnja Popravilo Kit, kot je potrebno, vendar z malo več potrpljenja.

5. Kakovostno Popravilo Krema: Z naše Usnje Popravilo Kit Za Avto Sedeža, lahko ne le hitro popravilo luknjo, ampak tudi pusti nobenih sledi in ga komaj opazi razlika, če ne boste skrbno.

Opis:

Usnje popravilo kit se lahko uporablja za pohištvo, sedežno garnituro, avtomobilski sedeži, zofe, bunde, torbe, pasovi, in čevlji.Po čiščenju prahu na površino usnja, je lahko napolnjena enakomerno, brez ogrevanja.Obnovitev vašega usnja kot-nov Videz.

Specifikacija:

1. Ime: Usnje Popravilo Kit

2. Material: prilepite

3. Teža: približno 65 g

Seznam Vsebine:

1x Usnje Popravilo Kit

Značilnosti:

1. Ta izdelek je primeren le za nemoteno delovanje kože.

2. To zahteva določeno količino praktičnih sposobnosti in color-matching sposobnost.

3. Vsak korak mora biti popolnoma suha, preden nadaljujete na naslednji korak.

4. Bodite prepričani, da čiščenje okoli usnja, da se zagotovi, da je površina je brez oljnih madežev in dolgočasno lesk.

5. Konkavno del je treba popraviti in zravnal.

6. Rane popravila prilepite je mehko elastično lepilo, ki mora biti zračno sušeni, preden nadaljujete na naslednji korak.Popravilo poškodb

Mazilo zahteva več zraka-suho nadevi.

7. Prosimo, zrak-suho in test barvo pred, barvanje.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5