Opis

Bullet Točk:

1.Hitro Čiščenje: Ta Avto Gume trdilca lahko močno odstranite umazanijo na PP, gume, usnja in površin, ki jih prodira globoko v površin in učinkovito odstranjevanje da dolgoročno umazanijo.

2.Trajen Učinek: ta Avto Gume Restavrator, boste lahko obdržali vaše vozilo čisto za dolgo časa z eno samo pranje, ki vam lahko prihrani veliko časa in stroškov vzdrževanja, zelo stroškovno učinkovita in okolju prijazna.

3.Priročno Uporabo: Samo uporabite gobico, da se enakomerno širijo ta Avto Gume Obnovitev Agent, kjer jo potrebujete, in jih obrišite, dokler ne boste zadovoljni.Očistite del z vodo pred uporabo te Avto Gume Obnovitev Agent bo doseči boljši učinek.

4.Pravilno Predstaviti: Ta Avto Gume Skrb Agent je nedvomno primerno darilo za voznike ali ljubitelje avtomobilov, ali gre za vašo družino ali prijatelji, praktično za njih čisto svoj ljubeč avtomobilov s tem učinkovito Avto Gume Skrb Agent.

5.Široko Uporabo: Ta Gume Restavrator se lahko uporablja na prenovljen PP ali za usnje, ki skrbi, za avtomobilske notranjosti & stavb in pohištva.To je koristno za vzdrževanje, poliranje, in madeže odstranitev.

Opis:

Ta Avto Gume trdilca je namenjen za odstranjevanje umazanije iz PP, gume, usnja in površine vozila je dolgotrajno in široko uporabna in se lahko uporablja za avtomobilske, pohištvo, usnje, blago, in tako naprej.

Specifikacija:

1.Ime: Avto Gume Trdilca

2.Teža: Približno 125g

3.Velikost: Približno 14*3,5 cm/5.5*1.37 palčni

Seznam Vsebine:

1* Avto Gume Trdilca

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5