Opis

Osveži in obnovi vašega avtomobila zunanjost in notranjost z našim izdelkom Naše olje-brezplačno oblikovanje zagotavlja hitro okrevanje in kakovostne prevleke, ki zapustijo vaše vozilo videti kot novo.Primerna za oživitev vrat, plošč in drugih površin.Poslovite od dotrajane plating in zdravo sijoča, osveženo vožnjo.

Specifikacija:

Ime Izdelka: Avto Notranje Popravilo Spray

Izdelek Material: palmovo olje, laneno olje, silikonsko olje, glicerin, itd.

Velikost izdelka: 100 ml Car Interior Cleaner (mm)

Vrsta Izdelka: Čistilec

Seznam Vsebine:

Car Interior Cleaner*1

Opomba:

1. Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve na sliki.Hvala!

2. Zaradi ročnega meritev, meritev odstopanja od 1-3 cm, je dovoljeno.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Varen Material: Naš car interior cleaner je narejen brez olja formulacij in blage sestavine, ki so neškodljive za vaš avto in vaše zdravje.Ne pušča nobenih škodljivih ali neprijetnih vonj po uporabi.

2.Multi-purpose Cleaner: Naš car interior cleaner ne več kot čisto; prodre globoko za vzpostavitev prejšnjega stanja, starosti odložilni učinek.Večnamenski formula deluje hitro, da pomladiti in vzdrževanje vseh površinah.

3.Napredno Obrambo: Visoko oblikovana, naš car interior cleaner oblike globoko in zaščitno plast, ki preprečuje bledenje in ščiti pred toploto in sončno svetlobo.Svoje visoke kakovosti premaz zagotavlja dolgotrajen učinek, ki zagotavlja vrhunsko zaščito za vaš avto.

4.Enostaven za Uporabo: Navedite vaš avto osvežujoč preobrazba z naš avto interior cleaner.Stisnite na čisto krpo, obrišite enakomerno po površini, in konča s čisto krpo za dolgotrajen sijaj, da bo pustite vaš avto videti nove.Plus, to osveži tako za zunanjost in notranjost vozila.Ni potrebe, da stisnite na krpo prvi!

5.Multi-površinsko Čiščenje: Čiščenje vašega avtomobila usnjenih izdelkov, vrat, plošč, treadplates, in nadzorne plošče z lahkoto.Ta vsestranski čistilec lahko tudi reševanje gospodinjski predmeti, kot zofe in jakne, ki jo mora imeti za vsako DIY projekte čiščenje.To deluje tudi na težko madeže in vonjave.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5