Opis

Čepenje Rack Pero, Držalo - Za Večkratno Uporabo Materiala, Domiselno Narejen

Imejte peresa organiziran in dostopen s tem čepenje rack pero na držalo.Izdelani iz trpežnega in materiala za enkratno uporabo, to pero imetnik je domiselno zasnovan tako, da izgledajo kot mini čepenje stojalo.To je odlično darilo za ljubitelje fitnes ali vsakdo, ki ljubi, domiseln in zabaven dodatki.Primeren je za vsako mizo, pisarni ali doma.Da tvoj danes in poskrbite za rojstni dan ali katero koli priložnost več nepozabno!

Specifikacija:

Velikost: o 16.3*12.7*10.8 cm/6.4*5.0*4.3 v

Seznam Vsebine:

1*svinčnik imetnik

ali

1*imetnik pero, 1 niz barbells

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Dobro Narejena: Čepenje Rack Pero, Držalo je narejeno iz trpežnega materiala, ki je varen za uporabo, za dolgo časa.To je edinstvena oblika, vodenje vaše pisala organizirani.

2.Domiselno Narejen: pero imetnik je exquisitely narejen; to spominja majhno čepenje rack z štangla in uteži, dodajanje malo igrivost in vaja za svojo mizo.

3.Bogat Funkcije: Ta, čepenje rack svinčnik imetnik lahko imajo svinčnike, peresa in drugi pisala v čvrst in stabilen način.Lahko uživate na videz, to pero, držalo pa je tudi, da jo uporabljajo za svoje dnevne potrebe.

4.Primerna tudi za Darilo: idealen za mizo opremo za vse uteži in fitnes navdušenci je Čepenje Rack Pero na Držalo.To daje vaši mizi osebnost in je čudovito darilo za njih, kot tudi za družino in prijatelje.

5.Široko Sprejetje: To čepenje rack svinčnik imetnik je odličen način, da pokažejo svojo ljubezen uteži ter fitnes.To lahko enostavno držite peresa, svinčniki, in druge tiskovine elementi.Prav tako dodaja uprskati barve za svojo mizo.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5