Opis

Opis:

1. Mat izgleda in se počuti podobno preprogo in je mehko, da hodiš na.

2. Trpežne in enostavno sperite z vodo ali kavo, nato suho za ponovno uporabo, ne pozabite, da belilo.

3. Zaščitite svojo garažo talne površine od razlitja nafte, in pnevmatike znamke, in skriti vse razpoke, madeži, ali madežev.

Specifikacija:

Velikost izdelka: 150*90 cm/ 59*35.5 cm

Material: Felt

Izdelek Barva: Siva

Seznam Vsebine:

1*Razlitja Nafte Mat

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Skrij Razpoke: lahko uporabite razlitja nafte blazinice za preprečevanje umazanijo iz vašega kolesa iz obarvanje vaša tla in vodi vaša garaža tla brez oljne madeže, madeže, in pnevmatike znamke.Lahko pa jo uporabite tudi, če želite skriti vse razpoke, madeže ali madežev.

2.Vzdržljiv Material: Garaža predpražnike, iz absorpcijskega materiala, ki ima tekočine in vpija vlago.Nepremočljiva podloga se uporablja, da se prepreči vdor tekočine iz poškodovanje ali umazanija na tleh.Mat ima nedrsečo podlago, da jo držite na mestu.

3.Enostaven za Namestitev: razlitja nafte mat je enostaven za uporabo, morate škarje enostavno odreže odvečni del mat za uporabo drugje.Univerzalni dodatne blazinice se lahko uporabljajo v avtomobilski kovčki ali omare.

4.Enostavno Čiščenje: Naše preproge so zelo trpežne.Ko blazine dobili mastne ali umazan, ga enostavno sperite z vodo ali strojno pranje, nato suho za ponovno uporabo, vendar ne pozabite, da belilo.

5.Različne Namene: naredimo garaža predpražnike, da videz in občutek, kot so preproge in so zelo mehka.Uporabiti ga je mogoče za vas, da ustvarite več prostora in vključite vaš garaži ali kleti v telovadnici, stranka soba ali otrok playroom.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5