Opis

Multifunkcijski Enostavno Limescale Radirka Resuable Madežev Gume Krtača za Mokro Suho Dvojno Rabo Čiščenje Orodja za Pot Dnu Keramične Ploščice

Funkcija:

1. Multi-funkcijo: Se lahko uporablja za odstranjevanje vodnih madežev iz kuhinjske in kopalniške pipe, trdovratnih madežev na štedilnik, temna madeže na dnu lonca, rje na žaru, in umazanijo v crevice med ploščice.

2. Dvojna Uporaba Suho in Mokro: Za stenske madeže, suho čiščenje učinek je boljši, ne da bi poškodovali steno in praskanje; Mokro brisanje ni potrebno, detergent, le za vodo.Kvadratni kotu design, crevice lahko tudi očistiti.

3. Visoka Kakovost Materiala: iz brez vonja nestrupeno gume+brušenje, varno za človeško telo.Ne absorbirajo maščobo in umazanijo, ne bo nič svojo površino, in lahko enostavno reševanje različnih madežev.

4. Enostaven za Uporabo: Ta visoko gostoto obsega radirka je zelo prilagodljiv.Fizično brušenje lahko razgrajujejo nečistoče, učinkovito odstrani rjo in vodni madeži, ter je enostaven za uporabo.

5. Za večkratno uporabo: obseg gume, ki ne bo deformiran in razpokane tako preprosto, kot se redno čiščenje ščetko, in ga je mogoče vzdrževati dobro formo za dolgo časa, tudi ko pranje trde predmete.Čiščenje z vodo in ponovno uporabo.

Specifikacija:

Velikost izdelka: približno 8 * 2 cm/3.14 * 0.78 palčni

Izdelek material: guma

Na embalaži izdelka: color box

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Easy Limescale Radirka

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5