Opis

Dobrodošli v naši trgovini.

Naši izdelki so cenovno ugodne cene in dobre kakovosti.Podpiramo dropshipping in trgovini na debelo .Če želite delati z nami za dolgo časa, prosimo, obrnite na nas in bomo vam zelo ugodno ceno.Lep Pozdrav!

Sedaj lahko pretenta svoje prijatelje z ritko potegavščina in dal gag dobro uporabiti hkrati z plavajoče ritko termometer, novost je tudi vreden vaš čas.Če imate bazen in ljubezen dober poo potegavščina, potem je to potegavščina termometer lahko za vas!

Te plavajoče ritko bazen termometer je popoln dodatek za vsak dvorišču, bazen in vročo kopeljo!Prikaz temperaturi 20 stopinj Celzija in 120 stopinj Celzija, to poo potegavščina bazen termometer vključuje tudi temperaturo v stopinjah Celzija ob Celzija temperature.

Disgustingly prepričljivo na prvi pogled, to ritko termometer za bazen bo imel svoje goste kričal v strahu, nato pa se histerično zasmejala.To je tako prepričljiv, da tudi po tem, ko jim poveš, da je termometer, ki so še vedno ne bo tako K-een na že blizu, da to potegavščina ritko.

Vzdrževanje vaš bazen in vročo kopeljo je podnebje še nikoli ni bilo tako smešno - ali bruto.Bazen termometer je na srce, je potrebno napravo za vsako bazen, lastnik, in celo plavajoči ritko termometer Element res samo naredi za brezčasno, čeprav crass, šala za vas in vaše goste.

Plavajoči ritko bazen termometer je 20x10CM,in tehta le nad 3.5 unč.tako da enostavno potegnite iz vode brez dobili v bazen in vročo kopeljo.Poleg tega, pa je narejen iz težke material, ki je v redu, da mesto v soncu, tako da vam ne bo treba skrbeti, da je videti celo pooier iz seje v poletnem soncu.

Barva:Kot Prikazano

Material:plastika

Vsebina Paketa:

1 x Ritko Poletje Bazen Termometer

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5