Opis

modname=ckeditor

Opis Izdelka

Izdelek : Nepremočljiva PVC Ozadje samolepilno

Material : Vinil samolepilni Ozadje

Velikost izdelka: 140x70cm;

208x146cm;

200x200cm;

250x200cm;

300x250cm;

400x300cm;

500x320cm;

Barva : Kot kažejo pics

Uporabite za:Dnevna Soba,Spalnica,Kuhinja,Miza,Pult,Pohištvo,Itd modname=slike&cols=1&colspace=10&rowspace=10&align=center modname=ckeditor

Šivanje Način:

1. Zidana so sestavljene iz več kosov.To bo narežemo na več kosov v vrstnem redu, ki bi ustrezala za mednarodni ladijski promet.

2. Ko se ujemajo z vzorcem Samo prilepite v redu.

Primer: modname=slike&cols=1&colspace=10&rowspace=10&align=center modname=slike&cols=4&colspace=10&rowspace=10&align=center modname=ckeditor

Prednost:

1.Enostavna Uporaba: Naše samolepilne tapete naredi okrasitev vetrič.S svojo inovativno zasnovo, omogoča enostavno uporabo, brez potrebe po dodatnih lepil ali orodja.Preprosto peel off podlago in jo držijo na katerokoli gladko površino za trenutek preobrazbe.

2.Eleganten in Vsestranski: Naše samolepilne tapete so na voljo v široko paleto elegantnih modelov, vzorcev in barv.Ali vam je ljubše, minimalističen videz, drzno izjavo, ali očarljivo cvetlični vzorec, naša ozadje ponuja neskončne možnosti, da se ujema vaš edinstven okus in dopolnitev vsaka soba dekor.

3.Trpežne in Dolgo-trajno: Izdelane iz visoko kakovostnih materialov, naše samolepilne tapete je namenjen za trajno in dolgotrajno.Je odporen na bledenje, peeling, in brbotanje, ki zagotavlja, da vaše stene ohranijo lep videz za več let, da pridejo.

4.Odstranljiva in Ostankov,-brezplačno: Ko je čas za spremembo, naše samolepilne tapete je mogoče enostavno odstraniti, ne pušča lepljivih ostankov ali poškodovali površino.To jo naredi idealno za začasno okrasitev rešitve ali najemniki, ki si želijo, da prilagodite svoj prostor, ne da bi povzročil kakršnokoli škodo.

5.Enostavno Vzdrževanje: Naše samolepilne tapete ni samo enostaven za uporabo in odstranjevanje, pa tudi enostaven za vzdrževanje.To moči obstati obrisati čist z vlažno krpo ali gobo, zaradi česar je praktično izbira za visoko prometnih področij, kot so kuhinje ali otroške sobe.

Prenrediti vaš stene z našimi brez težav in stilsko samolepilne tapete.Doživite udobje za hitro montažo, vsestranskost možnosti oblikovanja, in trajnosti, ki bo vaš prostor videti sveža in vabi.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5