Opis

To upogljivi pralnica košarica je enostaven za stiskanje in shranjevanje, ko ni v uporabi.Narejena je iz trpežnega materiala, ki je anti-scratch in anti-wear.Sod ima ročaj za udobno prenašanje in dovolj prostora za vaša oblačila.Je idealna za kampiranje ali potujete.

Specifikacije:

Ime izdelka: Prenosni Korito za pomivanje Posode

Material: PP

Tip: Ribolov/Na Prostem/Avtopralnica Vedro

Seznam Izdelkov::

1*Prenosni Korito za pomivanje Posode

Opombe:

Prosimo, dovolite 0.5 cm/0.20 v napak zaradi ročnega merjenja.

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo elementa, upam, da boste lahko razumeli.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Enostavno Krat: To Upogljivi Pralnica Košarica ima zložljivi design, ki omogoča stiskanje in krat je enostavno.Ne zavzamejo veliko prostora v vaši kuhinji, ali kampu.Zaradi tega je kot nalašč za posode.

2.Anti-Wear PP: To Upogljivi Pesek Vedro je izdelano iz visoko kakovostnih PP material, ki lahko ročaj vroče vode posode brez kakršne koli škode.To je anti-scratch in anti-wear, in to ni enostavno, da bi prekinil.

3.Preprosto Pridržite: Zložljiva Plaži Vedro ima trden ročaj na sod, ki omogoča, da pridržite in ga nosite s priročno.Lahko pomivanje posode v vsakem vložki, ki jih izberete, kot so vaše dvorišče, kampu, ali RV.

4.Prostoren in Udoben: To Upogljivi Vedro je odlična rešitev za pomivanje posode .Ima velike zmogljivosti, da lahko fit vse jedi, od majhnih do velikih.Prav tako ohranja vodo v korito in preprečuje grdo razlitja.

5.Pogosto Prijave:, Ali morate pranje posode, perila, ali so avtomobili, Prenosni Korito za pomivanje Posode je odlična izbira za kampiranje, ribolov, odbojka na izlete in druge aktivnosti na prostem.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5