Opis

Mini Samodejno Miško Jiggler Gumb ZA vklop/Izklop USB-Samodejno Miško Jiggler Mover Neopazna Plug and Play Ohranja Buden za Računalnik

Funkcija:

1. Tri Skladbe Načinov: USB miško dither ima tri stresanje barv načini, Sledi 1 (privzeta vrednost), Steza 2, in Steza 3. Ta izdelek ima pomnilniško funkcijo, in naslednjem zagonu bo sledil isti poti kot prejšnji.

2. Nezaznavno: Ta mini miške Jiggler je narejen iz aluminija zlitine lupini, ki je zelo lahek in prenosni.Ko ste povezani z računalnikom prvič, bo priznana kot "USB composite device," ali natančneje, enako kot zunanje miške.Torej, ne skrbite o tem, da bi bila priznana s TO programsko opremo, kot neznan/nevarne naprave, razen če se računalnik ne dovoli dostopa do miške.

3. Z Vklop/IZKLOP: Ta miš shake ima on/off/stikalo gumb.Pritisnite in držite stikalo ZA vklop/IZKLOP za 4 sekund, indikator zasveti, kar pomeni, da je bil izdelek vklopljen, Pritisnite in držite stikalo ZA vklop/IZKLOP za 4 sekundah znova, in lučka ugasne, kar pomeni, da je bil izdelek vklopi/izklopi.

4. Plug and Play (igra): Ta miš povzročitelj ne potrebuje nobene programske opreme/programov je treba namestiti.Preprosto ga vklopite v USB vmesnika na računalnik, da se prepreči večkrat priklopom in poškodbam na USB vmesnik računalnika.Priročno za uporabo, izgleda, brezžično miško USB sprejemnik, ima dobre prikrivanja in je ni enostavno, da bodo odkrili.Si lahko to, kar hočeš z zaupanjem.

5. Močno Kompatibilnost: z miško shake je primerna za različne aplikacije, kot so spletne sestanke, online igre, online branje, oddaljene povezave, in tako naprej.Združljiv z večino operacijskih sistemov na trgu, kot za Win XP/Win 7/Win 10/Mac OS/Android, ki ohranja vaš računalnik aktivni, da ohranijo za Microsoft team, za Skype, za Webex, za Lync, in še več

Specifikacija:

Poreklo: Celinska Kitajska

Material: Aluminij zlitine

Vmesnik: USB

Združljivost: Podpira za Win XP/Win 7/Win 10/Mac OS/Android sistemov

Velikost: O 21x15x6.5 mm/0.82x0.59x0.25 palca

Neto teža: 4g

Nasveti: izdelek je na pomnilniško funkcijo, in naslednjem zagonu bo sledil isti poti kot prejšnji.

Kako ga uporabljam?

1. Plug proizvod v vrata USB na računalniku.

2. Pritisnite in držite stikalo ZA vklop/IZKLOP za 4 sekunde, in lučka bo vključena, kaže, da je bil izdelek vklopljen, Pritisnite in držite stikalo ZA vklop/IZKLOP za 4 sekundah znova, in lučka ugasne, kar pomeni, da je bil izdelek vklopiti in izklopiti.

3. Ko je miška vklopljena, obstajajo tri različne skladbe za vas, da izbirajo iz (M10 modeli se lahko vklopi s pritiskom na gumb na kratko):

Track 1 (privzeto): kazalec miške, se bo stabilizacija na zelo hitro v zelo majhno območje. (To skladbo ne vpliva na normalno uporabo miške)

Steza 2: kazalec Miške diapozitivov levo in desno v majhnem območju

Steza 3: kazalec miške, se bo samodejno stran naključno čez široko paleto zaslonov.

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Miško Jiggler

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5