Opis

Pomembne Informacije

Material:Silikon

Paket Velikost:

Škatla za shranjevanje L: 5.9 cm/2.32", W: 4,2 cm/1.65", H: 1.9 cm/0.75" (Pribl.) Ušesni čepi, LxW: 2.1 cm x 2.4 cm/0.83" x 0.94" (Pribl.)

Pregled:

Ergonomska polžasti načrta za preprečevanje padanja in enostavno nositi, tudi če ste ga nosite vso noč, da lahko nosite udobno in brez kakršne koli nelagodje, in to ni enostavno padel, tudi če ste ga ležati na boku ali prevračanje.

To uho vtičem, ki ima odlično zmanjšanje hrupa delovanje, pomaga izločijo različne neželene zvoke, ki jih želite zaščititi ušesa, skrbi, da se počutite udobno mehčanje hrupnem svetu, v mirnem eno, vam omogoča, da uživajo visoko kakovost in globok spanec.

To je izdelana iz silikonskega materiala.Je nepremočljiva, mogoče oprati in ponovno uporabiti.

Škatla za shranjevanje, dolžina polja je za 5,9 cm, širina je 4,2 cm in višine 1,9 cm.Ušesni čepi, dolžina izdelka je 2,1 cm in širina je za 2,4 cm.

Primeren za različne scenarije, kot so: spanje, plavanje, delo, koncerte, potovanja, študij, itd.Idealno darilo za prijatelje, zakonca, starešin, otroci in tisti, v posebne potrebe.

Opomba:

Zaradi svetlobo in zaslon za nastavitev razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

Specifikacije:

Uporaba: Za Zmanjšanje Hrupa, Opremo Za Zaščito Sluha Značilnosti: Mehko, Udobno Nositi Za Večkratno Uporabo

Package Vsebina:

1 Par Čepi 1 x Plastična Škatla za Shranjevanje

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5