Opis

Opis:

Tam so 30pcs wc palico polnjenje.Wc Palico Polnjenja, ki se lahko uporablja za vse toaletne ščetke, enostaven za čiščenje wc, imejte wc čiste in sijoče.

Ti wc piling pad zamenjava glave kliknite na wc palico za čiščenje, piling, wc in udobno pop ven vrgel v smeti.

Specifikacija:

Ime: Wc Palico Polnjenja

Teža: približno 183g

Velikost: približno 23*21*7 cm/9.06*8.27*2.76 v

Seznam vsebine:

30*Toaletni Palico Polnjenja

Opomba:

1. Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve na sliki.Hvala!

2. Zaradi ročnega meritev, meritev odstopanja od 1-3 cm, je dovoljeno.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.【Dragocene Nastavite】Obstajajo 30pcs wc palico polnjenje.Wc Palico Polnjenja, ki se lahko uporablja za vse toaletne ščetke, enostaven za čiščenje wc, imejte wc čiste in sijoče.

2.【Preprosta Uporaba】Ta zamenjava wc piling pad glave enostavno pritrdite na stranišče palico in takoj odstranite, da se vrže proč v smeti po čiščenju stranišča.

3.【Učinkovito Čiščenje】Wc Posodo, Čistila so z heksagonalna goba glavo za strganje rje, kalcij madeže, in apnenih madežev iz težko dostopnih mestih pod wc rim in možganov.

4.【Odlično Pribor】Ti wc palico polnjenja, ki so odlično pribor za vas, za čiščenje kopalnice, ki je bistven za čiščenje orodje za blago.Poenostavite opravila in bo vaše življenje lažje.

5.【Presenečenje Darilo】Wc Scruber Ponovno naredi očarljivo darila za družino, prijatelji, sosedi, sorodniki, sodelavci in drugim, ki ste radi na ustreznih priložnostih, kot so praznik Dela, Norec Dan.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5